‘Hasta La Vista’ nu uit op DVD en BLU-RAY

Woensdagnamiddag 28 december vond onder grote belangstelling in de Media Markt van Oostakker (Gent) naar aanleiding van de release van de DVD en BLU-RAY van ‘Hasta la Vista’ een signeersessie plaats door de cast en de filmmakers.  Op de DVD en de Blu-ray vind je ook een groot deel van de interviews die uw CINEVOX met de makers bracht.  Interviews die u hier nog altijd kunt bekijken.  Alleen hebben wij er meer (🙂) Maar wij hebben dan weer niet de uitstekende en zeer succesvolle film te bieden.  Hou wel onze wedstrijdpagina in de gaten.  We gaan hier heel binnenkort enkele van die dvd’s weggeven!!!

KLIK HIER VOOR DE INTERVIEWS

– met de makers

– met de muziekmakers

– met Robrecht Van den Thoren

– met Gilles De Schryver

– met Geoffrey Enthoven

Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schrijver, Tom Audenaert, producent Mariano Vanhoof en regisseur Geoffrey Enthoven zetten met veel enthousiasme een gepersonaliseerde handtekening op de verschillende Hasta la Vista – producten (DVD, Blu-Ray, Soundtrack of speciale Hasta la Vista –box), die als zoete broodjes over de toonbank gingen. DVD-verdeler Dutch Film Works overhandigde bovendien de eerste speciale DVD-box aan de cast.

 

Bijna 240.000 bezoekers gingen naar de Vlaamse tragikomedie ‘Hasta la Vista’ kijken en de film behaalde maar liefst dertien prijzen. Eerder werd bekend gemaakt dat er een Nederlandse remake komt. De film werd ondertussen verkocht aan 20 landen.

 

De DVD en Blu-Ray ligt sinds 27 december te koop in de winkel. Voor de fans is er ook een zeer gelimiteerde (2000 exemplaren) ‘Hasta la Vista’ –box te koop.

 

De film is een productie van Mariano Vanhoof voor het Gentse productiehuis Fobic Films. De film loopt nog steeds in de zalen sinds zijn release door KFD op 14 september.’ Hasta la Vista’ kwam mede tot stand dankzij de steun van het VAF/Filmfonds. De DVD wordt verdeeld door Dutch Film Works.

 

De film was niet alleen een onwaarschijnlijk succes bij het publiek, hij won ook veel prijzen in het buitenland.  Daarover nog volgende berichten : (gewoon erop klikken)

Heel de wereld wil ‘Hasta La Vista’ zien

‘Hasta La Vista’ wint Montreal

– ‘Hasta La Vista’ wint in Spanje

 

Check Also

Ontdek de trailer van ‘Il Pleut Dans La Maison’!

‘Il Pleut Dans La Maison’ is de alom gelauwerde debuutfilm van de Belgische cineaste Paloma …