Matthias Schoenaerts op de Europese première op het Londense Leicester Square (Credit : James Gillham / StillMoving.net)

Matthias Schoenaerts op de rode loper voor de première van ‘Red Sparrow’

‘Red Sparrow’, de Amerikaanse spionagefilm waarin Matthias Schoenaerts te zien is aan de zijde van Jennifer Lawrence en Joel Edgerton beleefde maandag in de Vue West Cinema’s op Leicester Square in Londen zijn Europese première.  Schoenaerts was er samen met de rest van de cast te zien op de rode loper.  Voor ons is het nog een weekje wachten op de film, maar de eerste kritieken die binnenlopen voor de film zijn matig enthousiast. Jennifer Lawrence speelt ballerina Dominika Egorava die gerecruteerd wordt door de Russische geheime dienst. Schoenaerts is haar oom Vanya Egorov.  En Joel Edgerton is dan weer de CIA-agent langs wie ze moet passeren voor informatie. Hier alvast de trailer en ook enkele foto’s van de première die de Belgische afdeling van Fox Entertainment Group ons doorspeelde. 

Op de première waren naast Matthias Schoenaerts ook regisseur Francis Lawrence, hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence en ook Jeremy Irons, Sergei Polunin, Joely Richardson en Nicole O’Neill van de partij.

Regisseur en cast op de rode loper (Credit : James Gillham / StillMoving.net)
Fans hadden het geluk om even een selfie met Matthias te kunnen meepikken (Credit : James Gillham / StillMoving.net)

 

‘Red Sparrow’ verschijnt vanaf 28 februari in onze bioscopen.

Check Also

‘Skunk’ scoort!

Wat een vliegende start voor SKUNK in zijn openingsweek! De film heeft meer dan 10.460 toeschouwers …