GEZOCHT : edelfiguratie film ‘Rattrapage’ – Summer Festival te Antwerpen

Op 1 juli starten de opnames in België van de Franse komedie ‘Rattrapage’ van regisseur Tristan Séguéla (in Frankrijk bekend van ’16 ans et plus’) met in de hoofdrollen Anthony Sonigo (bekend o.a. van ‘L’Immortel’, ‘Les Infidèles’, ‘Camille Redouble’) en Jimmy Labeeu (blijkbaar bekend van You Tube filmpjes).

De film vertelt het verhaal van Guillaume, Ali, en Dylan, die op de uitslag van hun eindexamen wachten. Ze zijn zo zeker van een goed rapport dat ze voorzien hebben om dit de volgende dag op het ‘Summer Festival’ te gaan vieren.

Maar in tegenstelling tot Ali en Dylan is Guillaume niet geslaagd en moet hij 3 later een een mondeling herexamen afleggen. Alleen is Guillaume de enige met een rijbewijs…  En zijn vrienden hadden erop gerekend dat hij hen naar het festival zou rijden.

Begint dan voor de 4 tieners een weekend vol avonturen en dolle streken dat hen zal doen inzien dat ze allemaal, op hun eigen manier, iets in te halen hadden…

 

XtraZ is op zoek naar verschillende types :

– jonge ervaren dansers (m/v) tussen de 16 en 28 jaar, die op moderne nachtclub muziek kunnen dansen, d.w.z. “techno”, “electro”, “house”, “dance”,…

– een grote, brede, sportieve, jonge man (rugby type) tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen 1m87 en 1m95 groot om als Duitse festivalganger te figureren.

–  jonge ervaren vrouwelijke dansers tussen de 16 en 28 jaar, die de “TWERK” kunnen dansen. Zie voorbeeld : https://www.youtube.com/watch?v=jA1p3jGsxSw

–  een jonge vrouw (20 – 25 jaar) met siliconen borsten die in bikini uit de bol gaat op een muziekfestival.

–  jonge mannen en vrouwen tussen de 16 en 28 jaar, van alle nationaliteiten en huidskleuren, om mee te figureren als festivalganger. Gelieve NIET te reageren indien je jonger bent dan 16, a.u.b.  Men is op zoek naar trendy, jong, enthousiast volk om te feesten, te lachen, plezier te maken en uit de bol te gaan zoals het er op een écht festival aan toegaat.

De opnames vinden plaats op een bestaand festival, namelijk het ‘Summer Festival”’in Antwerpen (zie http://www.summerfestival.be/)

Je zal dus tijdens het festival figureren, binnen een leuk decor maar vergeet niet dat het desondanks een werkplaats blijft…

De opnames vinden plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli  te Antwerpen.

Let op: je dient de 3 dagen VOLLEDIG beschikbaar te zijn, zeker tot rond 22u-22u30 gezien de concrete opnameplanning nu nog niet gekend is.

Afhankelijk van die planning zou je 1 of meerdere dagen meedraaien.

Hou rekening met mogelijke lange opnamedagen van +/- 14u.

Er is een vergoeding voorzien van 50 of 75 euro/persoon/dag (afhankelijk van de rol). Dit is inclusief vervoersonkosten.

 

 

Indien je vrij en geïnteresseerd bent, stel je dan kandidaat door dringend een mail te sturen naar film@xtraz.be met vermelding ‘DANSERS’, ‘BREDE MAN’, ‘TWERK’, ‘BIKINI’ en ‘FESTIVAL’ naar gelang de rol waarvoor je solliciteert en een opsomming van volgende gegevens:

– naam en voornaam

– adres (straat, postcode + gemeente)

– gsm nr°

– leeftijd – geboortedatum

– maten: lengte, confectiemaat, borstomtrek, taille, heupomtrek en schoenmaat

– minimum 2 foto’s : 1 totaal + 1 close-up. Indien je tatoeages hebt, graag ook foto’s van je tattoos doorsturen. (en wie solliciteert voor de dame met de siliconen borsten, graag ook een foto in bikini waarbij duidelijk je boezem te zien is)

– je ervaring met dans en moderne nachtclub muziek in het bijzonder. Indien je over een video opname van jezelf beschikt waar je aan het twerken bent of techno, electro, house danst mag je dit zeker doorsturen. De opname mag gerust met een gsm opgenomen zijn.

Check Also

50.000 bezoekers voor ‘Skunk’!

Sinds de release op 13 maart zijn al meer dan 50.000 Belgische bioscoopbezoekers naar ‘Skunk’ …