Lukas Dhont zoekt jonge acteurs-dansers (m, v, x) voor langspeelfilm

Het productiehuis Menuet (‘The Broken Circle Breakdown’, ‘In Vlaamse Velden’,…) is bezig met de pre-productie van de debuutfilm van Lukas Dhondt, Under My Skin’.

Lukas Dhont is een jonge regisseur die verschillende prijzen won voor zijn kortfilms ‘Corps Perdu’ en ‘L’infini’ (Gent Filmfestival en Leuven Internationaal Kortfilm Festival). Hij is ook gekend door de videoclip die hij in 2014 maakte voor Oscar And The Wolf, ‘Strange Entity’, genomineerd voor een MIA.

De film behoort al tot één van de zes projecten die zijn geselecteerd voor Cinefondation residence (http://www.cinefondation.com/en/generalinformation), een prestigieuze reeks van workshops te Parijs, waar jonge en vooral talentvolle regisseurs hun talent nog meer kunnen ontplooien.

Het is een selectie om fier op te zijn, want voor hem is slechts één Vlaamse regisseuse erin geslaagd dit ook te doen, namelijk Fien Troch.

Voor zijn nieuwe film organiseert de productie van de film op 11 december een auditie met Sidi Larbi Cherkaoui, aangezien Lukas op zoek is naar dansers.

Al wie acteert en danst en tussen 14 en 18 is, en geïnteresseerd is in een rol in die nieuwe film van Lukas Dhont, kan zich aanmelden.  Kandidaten mogen hun persoonlijke gegevens (naam, geslacht, leeftijd, gsm) samen met enkele foto’s & korte info over hun danservaring mailen naar castingums@menuet.be

Succes. En haalt u het, bent u binnen afzienbare tijd misschien een ster, denk dan nog eens aan Cinevox 😉

Zie ook :

Lukas Dhont over ‘L’Infini’

Lukas Dhont en zijn overpeinzingen bij de overgang

 

 

Check Also

Brightfish is looking for an experienced national sales manager

Job Description You’ve seen us before, many times. We’re the company behind that little jumping …