Er is een trailer van ‘Home’

BRUSSEL, 6 december 2016. Distributeur Cinéart en productiehuis Prime Time hebben zonet de officiële trailer van de film ‘Home’ van Fien Troch gelanceerd.

BEKIJK HIER DE TRAILER

De trailer geeft een inkijk in de leefwereld van Kevin, Sammy, John, Lina (vertolkt door Sebastian Van Dun, Loïc Batog, Mistral Guidotti en Lena Suijkerbuijk) en hun ouders en vat de energie en de onderhuidse spanning van de film gebald samen. In de trailer passeren ook Karlijn Sileghem, Els Deceukelier, Katelijne Verbeke, Kevin Janssens en Tom Audenaert de revue. De muziek van Johnny Jewel, die perfect aan dit jongerendrama kleeft, werd ook voor de trailer gebruikt. De soundtrack van de film werd eerder digitaal uitgebracht door zijn label ‘Italians Do It Better’ en bevat buiten de nummers voor de film ook niet eerder gereleaste tracks van Chromatics en Symmetry.

‘Home’ vertelt het verhaal van een groep tieners en de volwassenen die hen omringen. Beiden hebben het moeilijk om met elkaar te communiceren en elkaars leefwereld te begrijpen. De film heeft buiten de Georges Delerue prijs voor Beste Muziek en twee publieksprijzen op Film Fest Gent ook de prijs voor Beste Regie van de Orizzonti-Jury op het Internationaal Filmfestival van Venetië gewonnen.

‘Home’ is een productie van Antonino Lombardo voor Prime Time, in coproductie met Versus Production. De film wordt verdeeld door Cinéart en komt op 11 januari 2017 uit in de Belgische zalen.

Check Also

Film Fest Gent brengt muzikaal eerbetoon aan componist James Horner!

Op 17 oktober 2024 brengt Film Fest Gent een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse componist …