Home / Cinejobs / Gezocht : Kinderen die tijdens de zomer in de langspeelfilm ‘Rosie en Moussa’ willen figureren

Gezocht : Kinderen die tijdens de zomer in de langspeelfilm ‘Rosie en Moussa’ willen figureren

Hoera, het is vakantie!  Nu is dat nog geweldig nieuws, maar binnen enkele weken rijst de vraag : hoe al die vrije dagen vullen?  We gaan de mogelijkheden niet allemaal opsommen, maar ‘Rosie & Moussa’ kunnen misschien helpen enkele dagen op te fleuren van jonge mensen tussen 6 en 12 uit de buurt van Molenbeek. Want Dorothée van den Berghe verfilmt de komende wekende de hartverwarmende avonturen van ‘Rosie & Moussa’, gebaseerd op de verhalen van Michael De Cock en Judith Van Istendael, en dat gebeurt helemaal in Brussel en Molenbeek. En voor die opnames zijn de makers op zoek naar kindjes die wel eens op een echte filmset zouden willen staan om later misschien in de film te zien te zijn.

‘Rosie & Moussa’ schetst een intiem maar vooral geestig portret van twee buurtkinderen met een verschillende etnische achtergrond. De rollen van de twee kinderen uit de titel worden gespeeld door Savannah Vandendriessche (Rosie) en Imad Borji (Moussa). In de volwassen rollen zien we veel bekend volk, zoals Ruth Verbeeck, Titus De Voogdt, Damiaan De Schrijver en Mourade Zeguendi.

Tekening Judith Vanistendael

Maar er zijn dus nog verschillende kinderen nodig voor kleinere rolletjes.  Daarom is de ploeg van de film druk op zoek naar figuranten. Ben je tussen 6 en 12 en zou je graag eens op een echte filmset zou willen staan? Heb je tijd op 8 en 16 augustus? Of ken je jonge mensen die dat graag zouden doen?  Dan ben jij of zijn zij degene die men nodig heeft op de set van ‘Rosie & Moussa’.

Want Karlijn Copman, de dame die verantwoordelijk is voor de casting bij Caviar voor deze productie, zegt het precies zo : Wij zoeken naar een vrolijke en multiculturele groep kindjes die kunnen figureren op 8 en 16 augustus! En ze belooft extra kudo’s en likes als je ook op 2 juli kan repeteren in Brussel!

Contact: Karlijn.copman@caviar.tv

Meer info over de film? Klik hier

 

Bekijk ook

Internationale spionagefilm ‘The Spy’ zoekt 800 figuranten.

‘The Spy’, een co-productie tussen Noorwegen, Zweden en België (Scope Pictures), vertelt het waargebeurd verhaal …