Home / Wedstrijd / Met het hele gezin naar ‘Helden boven alles’, dankzij Cinevox

Met het hele gezin naar ‘Helden boven alles’, dankzij Cinevox

De ‘Helden’ die je destijds op Ketnet leerde kennen, lokten het publiek eerder massaal naar de bioscoop met de film ‘Helden van de zee’. De opvolger is intussen ook klaar en draait vanaf 25 oktober in de bioscopen.  Cinevox mag 5 gezinnen blij maken.  Kleine gezinnen weliswaar.  Maar ook voor grote gezinnen is het de moeite om aan deze wedstrijd deel te nemen. Want we mogen 5 X 4 tickets weggeven. 

Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen, Nico(las) Vanhole spelen tradtitioneel de Helden. In deze film schiet hun populariteit spectaculair de hoogte in nadat een heel opmerkelijk filmpje van één van hun bouwwerken miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxueus spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden. Helden boven alles!

 

 

Dit zijn onze wedstijd-vragen :

1. Een van de helden is Sieg De Doncker. Geen familie van Leander Dendoncker van Anderlecht, maar ook wel een sportieve jongen. Hij beoefent verschillende sporten. Welke van onderstaande sporten behoort niet tot zijn favoriete bezigheden?


2. Maureen Van Herberghen is de heldin van het viertal. Een heel veelzijdige dame. Ze studeerde communicatiewetenschappen in Leuven, en is sindsdien met tal van activiteiten bezig. Aan welke van onderstaande activiteiten heeft ze zich nog niet bezondigd?


3. Dempsey Hendrickx is nog zo’n held. Hij studeerde productontwikkeling, maar hij ontwikkelt zichzelf op een andere manier. Wat is één van zijn favoriete vrijetijdsbestedingen?


SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel inzendingen zullen er bij Cinevox binnenkomen voor deze wedstrijd voor we hem afsluiten op 18.10 om 18u10?

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens

Uw voornaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw volledige adres (straat, nummer, postcode ...)