Home / Nieuws / Binnenkort / Dit is de trailer van de Astrid (Bryan) Coppens-film

Dit is de trailer van de Astrid (Bryan) Coppens-film

Foto Frederik Beyens

Eind juli eindigden de opnames van ‘Verborgen Verlangen’, een feelgoodfilm waarin Astrid Coppens haar eerste (film)hoofdrol vertolkt. De finale afwerking van de film is nog niet helemaal afgerond, maar de trailer en de poster zijn wel al klaar. Naast Astrid vertolken onder meer Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Robrecht Vanden Thoren en Charlotte Timmers belangrijke rollen. Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek vervolledigen de ensemblecast.

SYNOPSIS: Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster. De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van ‘Verborgen Verlangen’ en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties. Want het boek wordt een echte bestseller en Louise ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louise’s stijgende roem, start de strijd om erkenning… Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.

Verborgen Verlangen is vrij geïnspireerd op Het Verlangen van Joram Lürsen. De bewerking van het script gebeurde door Nele Meirhaeghe en Maarten Moerkerke die de film ook regisseert. Voor Maarten is het meteen zijn debuutfilm nadat hij eerder tekende voor de regie van diverse tv-series, meest recent nog ‘De Bende van Jan de Lichte’.

De film wordt gecoproduceerd door Menuet (o.a. ‘The Broken Circle Breakdown’) en Kinepolis Film Distribution (KFD). Verborgen Verlangen is de eerste film waarbij KFD niet enkel filmverdeler is, maar ook als co-producent optreedt. De film wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Screen Flanders en Telenet, en een impulspremie van het VAF.

‘Verborgen Verlangen’ wordt vanaf 22 november 2017 in de bioscopen verdeeld door KFD.

 

Bekijk ook

Het is officieel : Adil en Bilall regisseren ‘Bad Boys for Life’

Deze stond al lang op hun verlanglijstje. En onlangs nog vertelden ze dat ze geskypet …