Home / Cinejobs / RITCS zoekt docenten

RITCS zoekt docenten

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en blijkbaar zijn er nog tal van vakken, opleidingen en klassen waarvoor nog geen leraars zijn.  Of docenten worden die genoemd aan de hogescholen. Aan het RITCS/School of Arts, één van de bekende filmscholen in Brussel, zoekt met nog tal van lectoren en docenten, zoals deze voor de opleiding ‘Acteren’.  Maar er zijn nog tal van vacatures, waarop je nog drie dagen lang kunt reageren.  Je vindt ze op de site van ‘Cultuurjobs.be’.

Docent

RITCS/School of Arts biedt zowel professioneel en academisch gerichte bachelor- en masteropledingen aan in de audiovisuele kunsten en in de podiumkunsten met afstudeerrichtingen in Radio, Film, Regie, Beeld, Geluid, Montage, Acteren, Televisie, Production Management, Podiumtechnieken…

  • RITCS/School of Arts, Brussel
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 1/9/2017

Over deze job

Voor de opleiding Acteren is het RITCS op zoek naar een Docent AOA die ervaring heeft in de selectie van mensen met talent en potentieel tot speler/maker. Je bent bereid de agenda van de school te laten primeren op andere agenda’s. Je geeft duidelijke opdrachten, kan helder analyseren en constructieve feedback formuleren. Je hebt kennis van de verschillende modellen van acteren zonder er één te willen opdringen. Je bent vertrouwd met de Brusselse context en haar uitdagingen. In samenspraak met de vakgroep en het opleidingshoofd bepaal je de inhoud van de cursus. Naast de lessen neem je deel aan de vakgroep van de spelopleiding en kan je vanuit je ervaring inhoudelijk de opleiding voeden. Je evalueert op verschillende momenten doorheen het jaar samen met de collega’s de vooruitgang van iedere student en houd daarvoor individuele evaluatiefiches bij. Het RITCS is op zoek naar Docent AOA die volgende opleidingsonderdelen kan doceren en begeleiden:

  • Workshop Spel (a) 70u/j WC 1 Ba DK Acteren
  • Atelier Spel 8 (a) 110u/j WC 3 Ba DK Acteren

Bekijk ook

Vacature verantwoordelijke talentontwikkeling bij het VAF

Het gaat goed met de Vlaamse film.  Dat valt in deze tijd van het jaar …