Home / Nieuws / In de zalen / Trailer ‘Happy End’ van Michael Haneke, met Laura Verlinden

Trailer ‘Happy End’ van Michael Haneke, met Laura Verlinden

Vanaf vandaag speelt de nieuwste van Michael Haneke in de betere bioscopen.  Een film waarin naast Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz en Toby Jones onder meer onze eigenste Laura Verlinden te zien is. Je ziet haar ook even in de trailer.

De film volgt de welgestelde familie Laurent, die actief is in de bouwsector. De familie woont in Calais, waar de Europese vluchtelingencrisis sterk voel- en zichtbaar is. Aan het hoofd van de familie staat de oude patriarch Georges, die graag zijn leven zou beëindigen. Anne en Thomas zijn zijn volwassen kinderen. Zijn dochter Anne staat aan het hoofd van het familiebedrijf en heeft geen goede relatie met haar vervelende zoon Pierre, die erg begaan is met de vluchtelingensituatie. Ze is verloofd met de Engelstalige zakenman Lawrence.

Thomas, de broer van Anne, is aan zijn tweede huwelijk toe en leidt een ontrouw dubbelleven. Hij heeft een tienerdochter, Eve, die gedesillusioneerd door het leven wandelt. Na de overdosis van haar biologische moeder wordt het meisje verplicht om in te trekken bij haar overspelige vader en stiefmoeder.

Bekijk ook

Wuif jij Adil en Bilall ook uit?

We gaven het hier al eerder mee : Adil en Bilall trekken naar Hollywood om …