WEDSTRIJD

5 X 2 tickets voor het BSFF

Van 27 april tot 4 mei vindt in Brussel voor de 20ste keer het Brussels Short Film Festival plaats.  Daarin een groot internationaal aanbod, maar ook films van bij ons.  Films van bij ons, dat wil in Brussel vaak zeggen : Frans gesproken films. Maar er zitten er ook tussen van Vlaamse filmmakers.  En sowieso is het best interessant om te zien wat er aan de andere kant van de taalgrens op kortfilmvlak gebeurt. De kortfilms zijn in het Nederlands ondertiteld.  Via DEZE LINK kan je zien welke de films zijn die voor de nationale competitie van het BSFF geselecteerd zijn.

Wij mogen 5 X 2 tickets weggeven aan mensen die één van de zeven blokken waarin het nationale kortfilmaanbod is onderverdeeld willen gaan bekijken. Wij geven jou de keuze uit 3 voorstellingen. Na het beantwoorden van de wedstrijdvragen duid je de voorstelling aan waar jij naartoe wil gaan.

Als je op de site van het BSFF op het uurrooster klikt, zie je waar (afwisselend in de Vendôme en in Flagey) en wanneer de verschillende visies plaatsvinden.

Maar vooraleer u uw uitstappen naar die Brusselse filmzalen gaat plannen, eerst even onze vragen beantwoorden. Dan bestaat de kans dat u een deel van dat nationale kortfilmaanbod van het BSFF gratis en voor niets ziet.  

 

Dit zijn onze wedstrijdvragen :

 

1. In de film ‘Downside Up’ van Peter Ghesquière, één van de grote winnaars van het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven, is de wereld bevolkt met mensen met het syndroom van Down. Er is één jongen die anders is. Hij groeit op tot een jongeman in wie we een Vlaamse acteur herkennen. Wie is die acteur die anders is in de film van Peter Ghesquière?


2. Er zit ook een film in de nationale competitie van het BSFF die geregisseerd is door een Vlaamse actrice die eerder een Wildcard in de wacht sleepte. Hoe heet die actrice?


3. Jules Comes maakte eerder met "Dit is Ronald" een bejubelde kortfilm waarin tal van grote namen te zien waren, en ook voor zijn nieuwste heeft hij weer twee kleppers te pakken gekregen. Wie spelen de hoofdrollen in "Saint Hubert"?


SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel mensen zullen vraag drie van de wedstrijd foutief beantwoorden?

Welke voorstelling wil jij bijwonen?

Deze wedstrijd wordt afgesloten op maandag 24 april om 24u00.

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens

Uw voornaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw volledige adres (straat, nummer, postcode ...)

Reacties zijn gesloten.