Home / Wedstrijd / Wedstrijd 5 X 2 tickets voor ‘Het Tweede Gelaat’

Wedstrijd 5 X 2 tickets voor ‘Het Tweede Gelaat’

Geen tweede Vlaamse regisseur levert aan zo’n hoog tempo kaskrakers af als Jan Verheyen.  Dit jaar zijn het er zelfs twee op een rij.  De eerste komt op 25 oktober uit en is het derde deel van de trilogie rond Vincke & Verstuyft, de rechercheurs die Jef Geeraerts bedacht.

‘Het tweede gelaat’ is Verheyens bewerking van ‘Double Face’ van Geeraerts. Al zegt Jan zelf dat je beter het boek niet herleest voor je de film gaat bekijken, want dat de film heel zwaar afwijkt van het boek. Het vrouwelijk personage dat Sofie Hoflack neerzet in de film bestaat naar verluidt zelfs niet in het boek. Terwijl ze in de film echt wel een belangrijke rol vertolkt. En dankzij haar is er ook ruimte voor passie, romantiek en sensualiteit. En daarnaast krijgen we veel actie en spanning.  Een perfecte mix voor een ontspannend avondje in de bioscoop.  We mochten eerder in avant-première tal van trouwe Cinevox-volgers uitnodigen op een Cinevox Happening waar Jan Verheyen, Werner De Smedt en Greg Timmermans persoonlijk hun film kwamen inleiden, dit keer mogen we nog 5 X 2 tickets weggeven voor de bioscooprelease. En zoals altijd gaat dat gepaard met enkele wedstrijdvragen.

Dit zijn de vragen :

1. Werner De Smedt treedt als Verstuyft echt op de voorgrond in ‘Het tweede gelaat’. Voor De Smedt is het 20 jaar geleden dat hij in zijn eerste grote filmrol te zien was, in een film van Robbe De Hert. Hoe heette die film?


2. Jan Verheyen heeft dit jaar nog een tweede grote film die in de bioscopen komt. In de top-10 van de Vlaamse kaskrakers zou het best kunnen dat zijn films op 1 en 2 komen te staan. Welke is die andere film die door Jan Verheyen geregisseerd is?

-

3. De cameraman van de film is dezelfde die met Erik Van Looy eerder ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Loft’ en ‘De Premier’ draaide. Wie is hij?


SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel inzendingen zullen er bij Cinevox binnenkomen voor deze wedstrijd voor we hem afsluiten op 22.10 om 22u10?

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens

Uw voornaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw volledige adres (straat, nummer, postcode ...)