Wedstrijd

Wedstrijd ‘Allemaal familie’

Deze week komt de Vlaamse romantische komedie ‘Allemaal familie’ in de Vlaamse bioscopen.  Lachen en huilen tegelijk, daarvoor gaat een mens naar de bioscopen, om te voelen dat hij leeft.  Een pleiade aan Vlaamse vedetten zorgt ervoor dat u overvloedig veel zult voelen, huilen en lachen tijdens het bekijken van de avonturen van een gewone familie waarvan alle leden een beetje op de dool lijken.  Of ze de weg naar de liefde en het geluk zullen vinden, dat kunt u zelf gaan bekijken in tal van zalen over het Vlaamse land.  En vijf gelukkigen kunnen samen met een vriend, kennis of familielid helemaal gratis en voor niets van de film gaan genieten, dankzij deze wedstrijd waarvoor we 5 X 2 tickets mogen weggeven.  Bezoekers van Cinevox weten intussen al hoe dat gaat.  We stellen enkele wedstrijdvragen + een schiftingsvraag en in het gevolg de antwoorden op onze vragen niet volstaan om te bepalen  wie de winnaars zijn, dan doen we een beroep op de meest kinderlijke hand van ons gezelschap. 

Speelt u mee?  Behalve een beetje tijd hebt u niets te verliezen en best wel wat te winnen.

Hier zijn alvast de vragen.

 

1. Regisseur Dries Vos heeft nog nooit eerder een langspeelfilm gedraaid. Hij was tot nu toe vooral voor series aan de slag. Bij welke van volgende series stond hij niet achter de camera?


2. Voor Wouter Hendrickx is ‘Allemaal familie’ zijn derde romantische komedie. in welke van volgende films was hij niet te zien?


3. De componist van de filmmuziek van ‘Allemaal familie’ is wereldberoemd in Vlaanderen en is een van de bekendste mensen die hier rondlopen. Wie is hij?


SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel mensen zullen aan deze wedstrijd deelnemen voor we hem afsluiten op 28/2 om 2u28?

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens

Uw voornaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw volledige adres (straat, nummer, postcode ...)

Reacties zijn gesloten.