Home / Cinejobs / 2000 figuranten/edels/zangers gezocht voor de musicalfilm ‘ANNETTE’

2000 figuranten/edels/zangers gezocht voor de musicalfilm ‘ANNETTE’

XtraZ gaat terug aan de slag voor een groots project, namelijk de nieuwste film Annette van regisseur Leos Carax (gekend van o.a. Holy MotorsMauvais Sang..). De productie is in handen van het Franse productiehuis CG Cinema & Belgische co-producent Scope Pictures.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor de internationaal gelauwerde Adam Driver, gekend van o.a. Star Wars Episodes VII & VIII, BlacKkKlansman… en Marion Cotillard gekend van onder meer La MômeInception en De Rouille et d’os. Voor de muziek wordt een beroep gedaan op  de rockband Sparks die instaat voor de soundtrack van de film.

De film vertelt het verhaal van een provocerende stand-up comedian (Adam Driver) en zijn vrouw (Marillon Cotillard, een wereldberoemde sopraan. Hun glamoureuze leven neemt een onverwachte wending wanneer hun dochter Annette geboren wordt, een meisje met een unieke gave.

XtraZ zoekt:

XtraZ gaat de uitdaging aan om zo’n 2000 zangers, specials & (edel)figuranten te zoeken voor deze levendige musicalfilm. Met andere woorden, het wordt een pareltje om aan mee te werken.

De opnames starten midden augustus en lopen door tot eind augustus in o.a. Luik, Brugge en Brussel.

Klik hier voor alle informatie en hoe zich in te schrijven.

Bekijk ook

CASTING CALL ⌁ Spontaan meisje (5-7j) met niet-Westerse roots/etniciteit voor kleine rol in nieuwe tv-reeks!

Castingbureau Le Quartier is op zoek naar een +/- 6-jarig meisje met niet-Westerse roots/etniciteit voor …