Home / Nieuws / In de zalen / ‘Helden boven alles’ nu al boven de 100.000. bezoekers

‘Helden boven alles’ nu al boven de 100.000. bezoekers

De Helden van Ketnet blijven stunten.  Na vijf speelweken heeft hun tweede langspeelfilm “Helden Boven Alles” de kaap van de 100.000 bezoekers bereikt.  De film haalt daarenboven na eenzelfde aantal speelweken liefst 23% meer bezoekers dan de eerste langspeelfilm “Helden van de Zee” die vorig jaar uitkwam en bekroond werd met de Ensor van Beste Jeugdfilm.

Het succes van de film zit onder meer in het DNA van de Helden: de vier vrienden Nico, Sieg, Maureen en Dempsey doen en maken ongeveer alles waar je als kind maar van kan dromen en die in de ‘normale’ wereld gewoonweg onbereikbaar zijn.  Ze zijn handig en creatief,  ze vinden voor alles een oplossing, ze zijn ontzettend grappig en maken heel wat avonturen mee.  Maar vooral, het zijn echt goede vrienden.

Ook de nevenpersonages werden warm onthaald; Adriaan Van den Hoof als welnnessgoeroe Zven, Karlijn Sileghem als boswachter Wendy en Mark Verstraete en Dirk Van Dijck als vrienden voor het leven.  De doe-het-zelf-creativiteit van de Helden is natuurlijk ook van de partij, met als climax een stunt waarbij het viertal met zelfgemaakte delta’s de lucht in gaat.

“Tsjik Tsjak Vollenbak!” dus voor dit tweede bioscoopavontuur.  Bij Ketnet, distributeur KFD en Hotel Hungaria, het productiehuis achter ‘Helden Boven Alles’, zijn ze alvast helemaal in de wolken. Toepasselijk.

Bekijk ook

Het Brussels International Film Festival maakt het programma bekend!

Ter gelegenheid van het BRIFF duikt Brussel van 20 tot 29 juni in de wereld …