Home / Wedstrijd / 3 recente Belgische films naar keuze gratis te bekijken op UniversCiné

3 recente Belgische films naar keuze gratis te bekijken op UniversCiné

Ken jij het film-on-demand platform UniversCiné? Velen onder jullie zullen van ja knikken, maar even goed zullen er nog mensen zijn die niet weten dat ze voor een redelijke prijs de betere films, ook en vooral die van bij ons, kunnen huren of downloaden via UniversCiné.

Wel, concreet, via UniversCiné kan je films bekijken op je pc, tablet, smartphone en/of tv-toestel met een internetverbinding. UniversCiné Belgium is een initiatief van onafhankelijke Belgische producenten en distributeurs, ontstaan in 2008 samen met zijn partner UniversCiné France.

Het is ook de plek waar je de Belgische films kunt bekijken die je de voorbije maanden (eventueel) gemist hebt.  En natuurlijk kan je er ook films herbekijken. Recente en minder recente. Je vindt er het gros van zowat alle films die de voorbije zeven jaar op Cinevox besproken werden.

Speciaal voor Cinevox stelden de mensen van UniversCiné een tijdelijke pagina op waaruit 10 winnaars van onze wedstrijd 3 titels kunnen kiezen om gratis te bekijken. Daarin voor elk wat wils.

 

Dit zijn de elf titels waaruit je er 3 kunt kiezen, in het geval jij één die 10 gelukkigen bent die onze onze wedstrijdvragen het best beantwoord hebben. De linken naar bepaalde Cinevox-pagina’s kunnen van pas komen om de vragen te beantwoorden. Succes alvast.

 

 

1. In de reeks van elf films zijn er drie waarin een bekende Belgische acteur meespeelt die in tal van buitenlandse films heeft meegespeeld. Wie is die acteur?


2. In de reeks van elf films zijn er drie die door vrouwen zijn geregisseerd. Bij één van deze films stond er geen enkele vrouw achter de camera die eerder al een langspeler had geregisseerd. Welke van volgende films had alleen maar debuutregisseurs achter de camera?


3. Eén van deze films won vorig jaar de hoofdprijs op het Film Fest Gent. Welke?


SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel inzendingen zullen er bij Cinevox binnenkomen voor deze wedstrijd voor we hem afsluiten op maandag 20 augustus om 20u08?

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens

Uw voornaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw volledige adres (straat, nummer, postcode ...)