5 duotickets voor ‘EXPRMNTL’ tijdens DOCVILLE

Naar aanleiding van het DOCVILLE festival willen we de film EXPRMNTL graag in de kijker zetten. Hierin wordt het bekende (en beruchte) experimentele filmfestival belicht, dat tussen 1949 en 1974 in Knokke plaatsvond. Een belangrijk document over een mijlpaal in de Belgische filmgeschiedenis, dat elke filmstudent en cinefiel zou moeten zien. Brecht Debackere bevraagt zich over wat de term ‘experimentele film’ inhoudt en wat het vandaag de dag zou kunnen betekenen.  Bekijk zeker de trailer en u zult zin hebben om de film te zien.

 

We geven graag 5 duotickets weg voor de film, voor de screening op zaterdag 25 maart om 21.30 tijdens het DOCVILLE festival (Leuven) in ZED STUK (STUK Kunstencentrum – Naamsestraat 96 – 3000 Leuven).

Wat moet u daarvoor doen?  Zoek de contactknop op onze site, stuur een mailtje met u naam en de kans zit er dik in dat u op 25 maart om 12 uur op de middag te horen krijgt de tickets op uw naam klaar zullen liggen op de locatie van de vertoning ZED STUK en dat u die tot 15 min voor de start van de vertoning kunt ophalen.

Bekijk ook

Close, Zillion en Roomies zijn de grote winnaars van De Ensors 2023!

Vanavond werden voor de dertiende keer De Ensors – de Vlaamse film- en televisieprijzen – …