5 DVD’s van ‘ZOT VAN A.’

Als u een beetje filmliefhebber bent, kunt u Cinevox.be maar best bij uw favorieten gaan zetten.  Want hier is het dat u moet zijn om alles over de Belgische film te weten te komen.  De Vlaamse natuurlijk, maar ook de Waalse.  Er zitten twee kanten aan België, nietwaar.  En er zijn ook twee versies van de site.  Je kunt de Franstalige actualiteit bekijken in het Frans, de Vlaamse in het Vlaams. Maar even goed is het de bedoeling dat u op de Vlaamse site alles te weten komt over de nieuwste van de gebroeders Dardenne of de nieuwe Bouli Lanners.

Nog een reden om hier regelmatig te passeren zijn de wedstrijden.  We beginnen voorzichtig, maar we hebben ambities.  We gaan u proberen op de sets van de nieuwe Vlaamse films te brengen, we gaan ontmoetingen met de Vlaamse films weggeven en misschien komt u wel tussen de BV’s op de premières van de nieuwe Vlaamse films.  Kijk dus geregeld wat we weggeven in onze wedstrijden.

We beginnen op mensenmaat om in de sterren te eindigen.  We geven 5 dvd’s weg van de recentste alweer heel succesvolle film van Jan Verheyen ‘Zot van A.’, die door bijna 450.000. mensen werd bekeken in de bioscoop.  Een film die de moeite is, met andere woorden.  Zoveel klanten kunnen geen ongelijk hebben.  Wilt u deze romantische prent rustig tot u nemen in familiekring of met vrienden, dan kan er een exemplaar van de film voor u zijn.

Maar dan moet u het juiste antwoord geven op de volgende vraag:

Het filmpje dat je in de rubriek ‘Het Witte Doek’ te zien krijgt, is de komende maand ook te bekijken in de bioscopen.  Voor de titel van ‘Cinevox’ in beeld verschijnt, zie je in het middenvak enkele fragmenten uit Vlaamse films.  Hoeveel fragmenten krijg je te zien?

 

Schiftingsvraag : Hoeveel juiste oplossingen zullen we ontvangen op onze vraag?

 

 

Bekijk ook

A Parked life vanaf 14 december in de zalen!

Eerder dit jaar was A Parked life van Peter Triest geselecteerd voor DOCVILLE, binnenkort kan …