Kevin Meul zoekt Spaans(ogend)e jongeren

Nog niet zolang geleden kon u hier op Cinevox lezen dat Kevin Meul zijn koffers aan het pakken was om in Spanje zijn langspeelfilmdebuut ‘My First Highway’ in te blikken.  Heel straffe kerel die Meul, man achter fantastische clips van ‘Das Pop’ en beresterke kortfilms als ‘Cadet’ en ‘Het bijzondere leven van Rocky De Vlaeminck’.  Zijn nieuwe film is voor 3/4 klaar, maar 1/4 van de opnamen moet nog afgewerkt worden in België. En daarvoor zoeken Meul en zijn kompanen dringend jonge mensen tussen 16 en 30, die er niet alleen jong uitzien, maar ook nogal Spaans.  Idealiter zijn ze Spaans, hebben ze Spaanse roots of zien ze eruit als Pedro Almodovar, Penelope Cruz, Andres Iniesta of Rafael Nadal.  Maar dan iedere keer in jonge versie natuurlijk.

Meul en zijn mannen (en vrouwen) draaien op 19 mei in Bierges (bij Brussel) en op 26 mei in Blankenberge.  Op die laatste locatie wordt een feestje ingeblikt.  O ja, en nog iets, je wordt betaald voor je moeite. En je zit in een film waarvan we nu al durven te zeggen dat hij meer dan dik in orde zal zijn. Geïnteresseerd?  Neem dan als de razende bliksem contact op met Anthony Schatteman op schattemananthony@gmail.com!  Bekend kortfilmmaker, hij ook, en ja, ook hij is een schat van een man.

En als je dit bericht nog zoveel mogelijk verspreidt, dan vindt Meul vast en zeker zijn Belgische Spanjolen.

Zie ook : 

Kevin Meul over ‘My First Highway’

 

 

En voor de Spaanse medemens plakken we er nog de oproep van de productie in het euh… Engels aan toe:

 

“Hi guys!
We are looking for extras for the feature film ‘My First Highway’. We are shooting the 19th of May in Bierges (Brussels) and 26th of may in Blankenberge, we will be shooting a party scene. We need teenagers between 16-30 or people who look young with Spanish roots or who look Spanish. You will get paid!
Interested? Mail: schattemananthony@gmail.com!
Thx and spread the word!”

Check Also

Sarah Vandeursen over haar rol in ‘Skunk’!

Sarah Vandeursen brak bij het grote publiek door als Conny Komen, een van de twee …