Home / Nieuws / In de zalen / ‘Safety First – The Movie’ vanavond in 19 van de 24 Antwerpse Kinepolis-zalen tegelijk 

‘Safety First – The Movie’ vanavond in 19 van de 24 Antwerpse Kinepolis-zalen tegelijk 

Het legendarische bewakingsteam van Dirk Porrez neemt voor één avond Kinepolis Antwerpen helemaal over. Dat het Safety First-team een massa fans heeft, blijkt uit het feit dat Kinepolis nu reeds 19 van de 24 zalen heeft moeten voorzien voor deze grootse première. De cast en fans zullen verwelkomd worden op een gigantische rode loper met een live optreden van het bekende Antwerpse DJ-duo Discobaar A Moeder.

Stijn Vanspauwen (country manager Box Office): “We hebben in de afgelopen jaren al veel meegemaakt, maar dit is toch uitzonderlijk. Nooit eerder gooiden we onze programmatie op zo’n drastische manier om voor de première van een film.”

Niet enkel op TV was ‘Safety First’ een succes. De bewakingsagenten Dirk Porrez, De Smos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez zijn eveneens een hit op social media. Dat het geen hype is, blijkt nu ook bij de release van de film. In ‘Safety First – The Movie’ krijgt het team de job van hun leven: de V.I.P. van een van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Op Tomorrowland doet Luc een schokkende ervaring die heel de filosofie van de onderneming op zijn grondvesten doet daveren. De Friendship uit Discipline, Dedication & Friendship komt zwaar onder druk te staan.

De volledige cast van Safety First opent de film persoonlijk op donderdag 10 december in Kinepolis Antwerpen.
De acteurs verwachten hun fans vanaf 19u00 aan Rode Loper bij de hoofdingang voor één van de meest-magische premières die Vlaanderen ooit gekend zal hebben.

Bekijk ook

Speciale vermelding voor Retrospekt op Brussels International Film Festival!

Zonet vond de slotceremonie plaats voor de derde editie van het Brussels International Film Festival. …