Luk Wyns stelt trailer ‘Uitschot’ voor op volle Bosuil

Afgelopen weekend stelde acteur-regisseur Luk Wyns samen met de hoofdcast van ‘Crimi Clowns’ (Manou Kersting, Chris Willemsen, Veerle De Jonghe en Silke Becu) de officiële trailer voor van hun nieuwe langspeelfilm ‘Uitschot’.  Helaas bleken de Antwerp-spelers ook ‘uit-schot’, want ze verloren de belangrijke derby tegen Lierse met 1-2.  Achteraf gaven insiders toe dat het verlies van de wedstrijd niet te wijten was aan het feit dat eerst de trailer van ‘Uitschot’ op de supporters werd losgelaten.

KLIK HIER EN DE BEELDEN VAN LUK WIJNS EN ZIJN PLOEG OP DE BOSUIL

Voor de lancering van ‘Uitschot’ werd gekozen voor  het legendarische Bosuilstadion van Royal Antwerp F.C., de avond van de derby tegen S.K. Lierse. Ook dit keer was de “Hel van Deurne-Noord” weer tot het laatste zitje uitverkocht. Net voor de wedstrijd van start ging, kreeg het aanwezige publiek in exclusiviteit de trailer te zien. Nooit eerder werd een filmtrailer op een dergelijke manier gelanceerd.

 

KLIK HIER om de trailer te bekijken

Luk Wyns draaide op de Bosuil een scène voor de film en is zelf, net als zijn hoofdpersonages, een vurig Antwerp-supporter. Hij voelt zich al jaren thuis op de Bosuil en aan de reacties te horen, telt het legioen van 14.000 Antwerp-fans een heleboel die hard Crimi-Clown-fans. Het werd voor de meesten onder hen geen prettige avond, ondanks ‘Uitschot’.

‘UITSCHOT’ zal vanaf 9 november te zien zijn in de bioscoop en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

 

Check Also

‘Skunk’ scoort!

Wat een vliegende start voor SKUNK in zijn openingsweek! De film heeft meer dan 10.460 toeschouwers …