EXCLUSIEF : TOPFILMMAKERS HEBBEN JE NODIG VOOR TESTVISIES

 

Soms is het leuker om geen filmjournalist te zijn, of niet in de filmbranche te werken. Dan zie je films die niemand anders al kan zien. Euh?  Jawel. Het fenomeen heet ‘testvisies’. En we mogen er hier twee aankondigen. Twee testvisie van films waarvan de titels ons niet werden vrijgegeven, maar als we de productiehuizen bekijken die erachter zitten, en we weten waar ze mee bezig zijn, dan hebben wij persoonlijk al zin om voor de zalen te gaan kamperen waar de visies plaatsvinden.

Nee, we gaan de titels niet verklappen van de films die we zelf in gedachten hebben.  Maar we zeggen u gewoon dat we jaloers zijn dat u mag gaan en wij niet.

 

Want zo gaat dat met die testvisies : u krijgt een film te zien waar pers en mensen uit de filmbranche niet binnen mogen. Het is ook een film die nog niet helemaal af is. En dat maakt het alleen maar interessanter. Want u hebt dus een mogelijke impact op wat wel eens een legendarische prent zou kunnen worden.  Genoeg geluld. Hier is de info voor de twee testvisies. Als we al even mogen gokken : de ene film wint het Filmfestival van Cannes, de andere haalt de eerste Oscar voor een Belgische langspeler binnen.

Voor een nieuwe Vlaamse film is productiehuis De Wereldvrede (bekend van onder andere ‘Bevergem’) op zoek naar een testpubliek. De film zal getoond worden op zaterdag 10 december om 10u in Cinema Cartoon’s in Antwerpen en duurt anderhalf uur. Daarna zal er een korte schriftelijke vragenlijst voorgelegd worden. Koffie en koeken zijn besteld. Je maakt ook kans op een prijs!Je kan je kandidaat stellen door dit formulier in te vullen. Omdat de plaatsen beperkt zijn, kan niet iedereen erbij zijn. Je krijgt een mailtje terug van De Wereldvrede als je erbij bent! Leeftijd: 14+. Opgelet! Deze testvisie is niet toegankelijk voor journalisten en filmprofessionals.

SAVAGE FILM, het productiehuis achter o.a. ‘Rundskop’ en D’Ardennen’, werkt momenteel aan een nieuwe film die pas in het voorjaar van 2017 in de bioscoop komt.

De film is in de laatste fase van de postproductie en dit net voor het beeld en de klank definitief zullen worden afgewerkt. Voor een select testpubliek organiseren wij een vertoning op zondag 11 december in Cinema Aventure in Brussel (Kleerkopersstraat 15 – Centrumgalerij Blok II, 1000 Brussel) en hierbij zal bij de afwerking van de film rekening worden gehouden met de reacties van het publiek.

Wil je er graag bij zijn? Mail dan zo snel mogelijk onderstaande gegevens naar test@savagefilm.be:

naam:
geslacht:
leeftijd:
beroep:
e-mail:
telefoonnummer:
Praktisch:

De film vangt stipt om 10u00 aan (de zaal gaat open om 9u30) en het aantal plaatsen is zeer beperkt!

De deelnemers krijgen een bevestiging toegestuurd met de precieze gegevens.

De projectie zal ongeveer 2 uur duren en na afloop wordt aan alle deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen.

Check Also

Ontdek de trailer van ‘Il Pleut Dans La Maison’!

‘Il Pleut Dans La Maison’ is de alom gelauwerde debuutfilm van de Belgische cineaste Paloma …