Actrice gezocht voor de nieuwe film van Koen Mortier!

Koen Mortier is op zoek naar een stoere actrice tussen 15 en 18 jaar, voor zijn nieuwe film Skunk.

CA/ST Casting Studio Gent lanceerde onlangs de casting voor het nieuwste project van Koen Mortier. De langspeelfilm Skunk zal in het najaar van 2021 zal gedraaid worden. De film is gebaseerd op het boek Skunk, De geur van een destructief leven van Geert Taghon.

Skunk vertelt het verhaal van Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit met marginale, agressieve en verslaafde ouders. Door deze onleefbare situatie komt Liam in een gesloten instelling terecht waar het leven bikkelhard blijkt te zijn. De mensen in Liam’s wereld zijn rot, zowel vanbinnen als vanbuiten. Skunk, een trip door de gestoorde maar vooral angstige wereld van een labiele jongen.

Casting director Kris De Meester, die reeds eerder werkte met Koen Mortier voor Ex-Drummer, organiseert de casting. Ze zijn op zoek naar een ‘Schoolvriendin’ van het hoofdpersonage:

– Spreekt Vlaams, met Oost- of West-Vlaams of Antwerps accent.
– Stoer uiterlijk.
– Is 15 tot 18 jaar jong.
– Met of zonder acteerervaring.

– Liefst iemand met een gothic, punk or street stijl.

Om in aanmerking te komen voor deze casting kunnen kandidaten zich tot 1 april 2021 voorstellen door een selftape, een zelfgemaakte video, te sturen via de selftape pagina.

De geselecteerden krijgen vervolgens de kans om in de studio van CA/ST Casting Studio Gent een persoonlijke auditie te doen. De Covid-19 maatregels zullen hierbij gerespecteerd worden. 

Bekijk ook

Casting ‘Moeder’ voor de film ‘Skunk’!

Koen Mortier is op zoek naar een actrice tussen 37 en 45 jaar, voor zijn …