Animatiefilm-actie!

Momenteel kan je in de bioscoop gaan kijken naar de nieuwste film van de makers van Bigfoot Junior en Bigfoot Family. Een mooie gelegenheid dus voor een leuke aanbieding!

Samen met het streaming platform Sooner, geven we enkele codes weg om de Belgische animatiefilm Bigfoot Junior te bekijken op VOD. De voorganger van Bigfoot Family is een gezinsfilm en dus perfect om te kijken tijdens de vakantie die eraan komt. De film is een productie van nWave, de Belgische animatiestudio van Ben Stassen.  Doorheen de jaren ontwikkelde nWave zich als dé expert bij uitstek voor (3D-)animatie in binnen- en buitenland.

BigFootJuniorFlagey

Het verhaal gaat over de 13-jarige Adam, een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

In de Vlaamse versie worden de stemmen vertolkt door Roel Vanderstukken, als ‘Bigfoot’, maar ook Lien Van de Kelder, Sven De Ridder en Ivan Pecnik nemen een belangrijke rol voor hun rekening. De jonge Kobe Verdonck mag de rol van ‘Adam’ inspreken. Verder zijn er nog kleine rollen weggelegd voor o.m. Dieter Troubleyn, Kobe Vanherwegen en Govert Deploige. De muziek wordt verzorgd door de Belgische groep Puggy.

Ben je benieuwd hoe het inspreken van de stemmetjes gebeurde? Wij interviewden vorig jaar de stemmencast, (her)bekijk hier de interviews met Lien Van de Kelder en Roel Vanderstukken. We interviewden ook de regisseur toen Bigfoot Junior uitkwam.

Ook Corgi en Sammy 2 van Ben Stassen zijn te bekijken op Sooner. Zijn nieuwste film, Hopper en de Hamster der Duisternis, kan je nu gaan bekijken in de bioscoop.

Schrijf je hier in om kans te maken op één van de codes voor Bigfoot Junior. Inschrijven om kans te maken op bioscooptickets voor Hopper en Hamster der Duisternis kan hier.

Bekijk ook

Hotel Centaur zoekt hulp!

De Grieks-Belgische kortfilm Hotel Centaur heeft jouw hulp nodig.  De opnames van de film zijn …