Home / Nieuws / ‘Bad Trip’ : ook met muziek van ‘Equal Idiots’

‘Bad Trip’ : ook met muziek van ‘Equal Idiots’

 

De zanger is momenteel geweldig populair. Al heeft dat meer met zijn prestaties in de Slimste te maken dan met wat hij doet met zijn band ‘Equal Idiots’.  Maar toegegeven, ook de band doet het geweldig.  En het is dan ook een hele goeie timing van Dries Vos dat hij bij ‘Equal Idiots’ is gaan aankloppen om een nummer te bestellen voor zijn film ‘Bad Trip’.  De Belgische rockgroep ‘Equal Idiots’, van Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums),  levert het nummer ‘Cover The Corpse’, de openingstrack van hun album ‘Eagle Castle BBQ’ dat net voor de zomer verscheen via Noisesome/Caroline Music. Na een zeer drukke zomer, met optredens op Suikerrock, Lokerse Feesten, Maanrock en Rock Herk, kondigt 2018 zich hoopvol aan voor ‘Equal Idiots’ met alweer een fijne festivalzomer. Al hopen wij als filmliefhebbers uiteraard op slecht weer. Ideaal voor een goeie filmzomer. 

 

Gisteren ging ‘Bad Trip’ in première in Antwerpen met sexy sambadanseressen en knallende motards! In de komedie spelen  Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert de hoofdrollen. De film van regisseur Dries Vos (‘Biker Boys’, ‘Allemaal Familie’) werd geproduceerd door Marmalade. Entertainment One brengt Bad Trip op 6 december uit in de Belgische bioscopen.

 

In Bad Trip komen vier vrienden in de problemen, wanneer ze ongewild binnen één week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een haast onmogelijk opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier losers, die geen schel kaas gegeten hebben van het drugsmilieu, compleet onmogelijk. De waanzinnige opdracht dwingt hen steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een spannende, explosieve en hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse maffia, een Turks drugkartel en een bende criminele motards zet.

 

Bekijk ook

Raoul Servais krijgt een vaste plek in ‘Mu.ZEE’

Vandaag kondigde Filmfestival Oostende een samenwerking aan tussen Mu.ZEE, Stad Oostende, Filmfestival Oostende en het …