Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Sinterklaasfilm!

Hij komt, hij komt, de nieuwe Sinterklaasfilm Sinterklaas en Koning Kabberdas.

Na Ay Ramon! en Sinterklaas en de wakkere nachten is er nu de derde Sinterklaasfilm Sinterklaas en Koning Kabberdas. Traditioneel werd die nu ook weer geschreven door Hugo Matthysen en geregisseerd door Stijn Coninx. De hoofdrollen worden vertolkt door Wim Opbrouck, Jonas Van Thielen, Pieter Embrechts, Els Dottermans, Nico Sturm, Evelien Bosmans, Warre Borgmans, Adriaan Van Den Hoof, Tine Embrechts, Bart Hollanders, Bruno Vanden Broecke, Clara Cleymans en Goede Derick.

Slechterik van dienst Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Met de hulp van zijn zus Rika vervalst hij het boek van de Sint zodat het lijkt alsof er alleen maar stoute kinderen zijn. Vermomd als Koning Kabberdas wil hij het echte boek inwisselen voor het valse tijdens een officieel bezoek aan de Sint. In het huis van de Sint is het erg druk : Conchita en de kapiteins zijn druk bezig met het klaarmaken van de legendarische zeevaartsoep en de verjaardag van Palomita moet worden gevierd. Niemand merkt hoe die rare Koning Kabberdas het boek van Sinterklaas meeneemt, en dan is Palomita ook nog eens verdwenen, en de Sint heeft last van zijn evenwicht.

Hoe dit even grappige als spannende avontuur afloopt, zie je vanaf 27 oktober in de nieuwe film Sinterklaas en Koning Kabberdas.

 

Bekijk ook

2 Belgische wereldpremières op 1 avond!

Gisterenavond kleurde Cannes eventjes zwart-geel-rood. Op het programma stonden de wereldpremière van maar liefst twee …