Home / Nieuws / Binnenkort / Bekijk de trailer van Black-out, met Geert van Rampelberg en Sara De Roo!

Bekijk de trailer van Black-out, met Geert van Rampelberg en Sara De Roo!

Foto & trailer © één

Na de sabotage van een kerncentrale, gaat het licht in België dagenlang uit. Op datzelfde moment wordt de dochter van Annemie Hillebrand ontvoerd, de eerste vrouwelijke premier van België.

De premier moet nu alles op alles zetten, om de crisis het hoofd te bieden én haar dochter te redden. Michael Dendoncker, teamleider van de dienst anti-terrorisme, gaat ondertussen in de duisternis op zoek naar de daders.

Black-out wordt een reeks vol politiek getouwtrek én roept prangende vragen op over het Belgische energiebeleid van de afgelopen 15 jaar.

De hoofdrollen zijn voor Geert Van Rampelberg en Sara De Roo. Zij krijgen gezelschap van onder meer Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Tom Van Bauwel, Nora Gharib, Michaël Pas, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Mathijs Scheepers, Louis Talpe, Matthieu Sys, Jelle De Beule en Anna de Ceulaer. De reeks werd geregisseerd door Joël Vanhoebrouck (Eigen kweek).

Black-out is dit najaar te zien op Eén.

Bekijk ook

Vlaamse acteurs aan de zijde van Jérémie Renier op Frans filmfestival!

Zaterdag 29 augustus wordt tijdens het Festival du Film Francophone d’Angoulême de nieuwe film van Stephan Streker in competitie vertoond. …