Home / Cinejobs / Ben je jong en wil je samen met Johan Heldenbergh in een film spelen?

Ben je jong en wil je samen met Johan Heldenbergh in een film spelen?

(foto KVdm – Cinevox)

Alert! Jonge acteurs gezocht…

Begin augustus wordt de familiefilm ‘Mijn Vader Is Een Saucisse’ van Anouk Fortunier opgenomen. De opnames lopen tot eind september. Johan Heldenbergh zal de hoofdrol voor zijn rekening nemen. Er wordt naarstig gezocht naar enthousiaste tienermeisjes en -jongens. Meisjes tussen 11,5 en 19 (ten laatste 12 worden begin augustus!) en jongen tussen 14 en 17 jaar. De audities zullen doorgaan op 4, 5, 8 en 9 maart.

Synopsis

De elfjarige Zoë is geschokt als ze hoort dat haar vader ontslag heeft genomen bij de bank en dat hij acteur wil worden. Zijn ondoordachte beslissing zet het hele gezin op zijn kop. Zoë is bang dat haar ouders uiteen zullen gaan. Ze zal uit haar schulp moeten kruipen om haar familie te redden…

Regisseur

‘Mijn Vader Is Een Saucisse’ wordt de debuutfilm van Belgisch regisseur Anouk Fortunier. Haar kortfilm ‘Drole d’Oiseau’ (2016) won meerdere prijzen op internationale festivals waaronder de Publieksprijs op het filmfestival van Gent en de Wildcardprijs op Leuven Kort filmfestival. In 2017 maakte Anouk voor reeks 4×7 van Canvas de korte documentaire ‘Joris’.

Het productiehuis

A Private View is een onafhankelijk productiehuis uit het Gentse, met aan het hoofd producenten Dries Phlypo en Jean-Claude van Rijckeghem. Zij produceerden tal van speelfilms zoals ‘Zagros’, ‘Aanrijding in Moscou’, ‘Adem’, ‘Brasserie Romantiek’, ‘Trouw met mij’ en ‘Vincent. Ze produceerden ook de populaire televisieserie ‘Amigo’s’. Op dit moment gaat de debuutfilm van Anke Blondé ‘The best of Dorien B.’ in wereldpremière op het internationaal Film Festival van Rotterdam.

Meld je door een mail te sturen met 2 recente foto’s en een voorkeur voor de dagen waarop je kan komen naar: [email protected]

Bekijk ook

Vacature: Productieassistent(e)

Lumière Groep is een dynamische bedrijvengroep in de audiovisuele sector met een 30-tal vaste medewerkers. …