Home / Nieuws / Binnenkort / Ben Segers, Veerle Dobbelaere en Tatyana Beloy over hun personage in De Collega’s 2.0

Ben Segers, Veerle Dobbelaere en Tatyana Beloy over hun personage in De Collega’s 2.0

Gisteren ging in Antwerpen De Collega’s 2.0 in première, een update van de iconische televisieserie van 40 jaar geleden. Jan Verheyen verzamelde een opmerkelijke cast om de nieuwe personages op zich te nemen, stuk voor stuk een adaptatie van de originele Collega’s. Hoe die er nu uitzien, vertellen ze zelf in deze video’s.

Ben Segers

Ben Segers is de bezieler van De Collega’s 2.0, onder meer vanwege zijn grote passie voor de televisiereeks van toen. Hij mocht dan ook als eerste uit de grabbelton van personages kiezen, en ging voor de rol van Frank Van Praet, een moderne versie van de toenmalige Jean De Pesser (Jaak Van Assche). Hoe die er anno 2018 uitziet, vertelt hij hier.

Veerle Dobbbelaere

Veerle Dobbelaere kan heel kort zijn over haar personage: ze speelt de baas. Omdat De Collega’s 2.0 wel degelijk aangepast zijn aan de meer diverse bedrijven van nu, is de baas dus niet langer een man maar een vrouw. Maar wel eentje van de oude stempel, vindt Dobbelaere zelf.

Tatyana Beloy

Het personage van Beloy is misschien wel het meest herkenbaar voor de milennial. Altijd online, gekleed alsof ze van de discotheek komt en daar ook wekelijks te vinden. Hoe dat eruitziet zie je in de video, waarin ze zelfs nog gekleed is in het kostuum van haar personage Evy Donckers.

Bekijk ook

Eerste Vlaamse Webserie voor kinderen!

Deze zomer springt iedereen op de fiets. In Cyclomax bedenken twee kinderen een game om …