Home / Nieuws / Binnenkort / ‘Broer’ heeft een trailer

‘Broer’ heeft een trailer

Het is lang wachten op ‘Broer’, de nieuwste van Geoffrey Enthoven (‘Hasta La Vista’, ‘Halfweg’). Maar de film is klaar en werd tijdens een sneak op het FF van Oostende nog met veel succes op een klein publiek losgelaten.  Dat het zo lang duurt, heeft gewoonweg te maken met het overvolle releaseschema van het huidige najaar, waar we om de veertien dagen een nieuwe Vlaamse film te zien krijgen. Misschien geen slecht idee van de makers van ‘Broer’ om uit dat strijdgewoel weg te blijven. ‘Broer’ week uit naar januari van volgend jaar.  En ook dan zullen Koen De Bouw en Titus De Voogdt nog altijd de hoofdrollen spelen in de film, en is Koen De Graeve nadrukkelijk aanwezig.

 

Bekijk hier de trailer van ‘Broer’

’Broer’ vertelt het verhaal van de puissant rijke Ierse Grace die haar 20 jaar oude liefdesaffaire nieuw leven wil inblazen. Ze heeft ooit op een cruiseschip een affaire gehad met Michel, en ze wil de draad weer oppikken. Zijn broer Mark kan wel een centje gebruiken en reist in de plaats van Michel naar Ierland, samen met de opdringerige buurman Ronnie.  Mark doet zich voor als Michel en hoopt dat Grace niets zal merken. Michel haat zijn broer.  Hij kan hem absoluut niet vergeven dat hij er ooit met zijn vrouw vandoor is gegaan. En dus ziet Mark nu eigenlijk een kans om zich te wreken en wil hij de geliefde van Michel inpikken. Maar Grace blijkt haar eigen verborgen agenda te hebben. Of dat allemaal goed afloopt, dat zullen we  pas kunnen zien op 20 januari 2016, want dan komt de film in de zalen.

Wat we nog moeten vermelden is dat Pierre De Clercq, eerder scenarist van ‘Hasta La Vista’ en ‘Halfweg’, opnieuw het script schreef en dat Steve Willaert verantwoordelijk is voor de muziek van de film. Gerd Schelfhout was naar goeie gewoonte de man achter de camera, terwijl Dieter Diependaele de montage voor zijn rekening nam.  En natuurlijk is Mariano Vanhoof nog altijd de vaste producer van Geoffrey Enthoven.

 

Zie ook :

Koen en Titus op de set van ‘Broer’

‘Broer’ pakt FFO in met sneak

Bekijk ook

Deze Vlamingen hebben een nominatie te pakken voor Les Magritte du Cinéma

Vrijdag werden in Brussel door de Académie André Delvaux de nominaties bekendgemaakt voor de negende …