Casa Kafka Pictures zoekt Head Of Production!

Casa Kafka Pictures is op zoek naar een Head Of Production.

Casa Kafka Pictures, een filiaal van de RTBF en haar reclameregie RMB, neemt een belangrijke positie in op de Belgische Tax Shelter bemiddelingsmarkt. Zij financiert producties in de audiovisuele en podiumkunsten sector en biedt een veilig investeringsproduct aan Belgische bedrijven.

Casa Kafka Pictures vormt een belangrijke link tussen producenten & investeerders en is een sleutelpersoon in de verschillende stappen van een Tax Shelter investering, van de introductie van het project in de catalogus tot het verkrijgen van de fiscale attesten.

Gesterkt door belangrijke waarden als ethiek, integriteit en betrouwbaarheid, verzekert Casa Kafka Pictures een – zichtbare, waardevolle en duurzame – bijkomende dimensie voor producenten en investeerders: die van een lokaal geankerde, kwaliteitsvolle catalogus Belgische film- en podiumkunsten producties.

In het kader van verdere groei, rekruteert Casa Kafka Pictures momenteel een Head Of Production. In deze nieuwe rol neem je het management op van de Productie afdeling en zorg je voor de strategische, operationele en tactische werking.

JE TAKEN

 • Als een echte Business Partner zet je alles op om de samenwerking, zowel intern als extern, met productiehuizen te beheren, te optimaliseren en verder uit te bouwen. Je bouwt dus hechte lange termijn contacten op met een brede waaier selecte en gerenommeerde productiehuizen. Samen met hen bekijk je de beste aanpak en bewerkstellig je win-win relaties.
 • Je evalueert welke projecten voor Tax Shelter in aanmerking komen. Je kent het legaal en administratief kader en volgt de volledige investeringsportefeuille, zowel van je team als van jezelf, op en monitort nauwgezet verschillende projecten.
 • Je werkt nauw samen met alle stakeholders, zowel extern als intern. Je vormt de link met de andere business units en je bereidt de commercialisatie en communicatie van de projecten voor.
 • Met andere woorden, je staat in voor een efficiënte organisatie, planning, supervisie en rapportering omtrent de volledige productie portefeuille.
 • Dit doe je samen met jouw team productiemanagers. Als natuurlijke people manager coach, stimuleer en ontwikkel je verder hun competenties. Kortom, je laat jouw afdeling excelleren.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

JE PROFIEL

 • Je kent de productiewereld door en door, onder andere via eerdere ervaring in de audiovisuele en podiumkunsten sector.
 • Je koppelt dit aan een coördinerende en leidinggevende rol waarbij je enthousiasme uitstraalt en mensen op een natuurlijke manier inspireert. Je managet op een efficiënte en transparante manier en werkt resultaatsgericht.
 • Als geboren netwerker met de nodige know-how, een dosis empathie en diplomatie, weet je lange termijn contacten met producenten te bestendigen.
 • Je communiceert buiten het Nederlands, vlot in het Frans zodat je met je collega’s en stakeholders optimaal kan samenwerken.
 • Tot slot zijn gedrevenheid, creativiteit, positiviteit en stressbestendigheid kenmerken die je typeren.

AANBOD

Kiezen voor Casa Kafka Pictures is terecht komen in de gevarieerde wereld van de creatieve industrie en dit bij een belangrijk bedrijf in de sector. Je krijgt er de kans jouw productionele expertise, leiderschaps- en relatiemanagementtalent te ontwikkelen en boeiende contacten op te bouwen in een dynamisch gedreven sfeer. Je kan rekenen op een uitstekend salarispakket, inclusief representatieve bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Stuur ten laatste 17 mei je overtuigende sollicitatie naar Archetype – Iris Schats via iris@archetype-eu.com.


Voor meer informatie, neem contact op met Iris via 02/567.04.44. Meer info over het bedrijf vind je op casakafka.be.

Bekijk ook

Film Fest Gent zoekt promotiemedewerker!

Film Fest Gent is op zoek naar iemand om het team communicatie te versterken voor …