Home / Cinejobs / Casa Kafka Pictures zoekt een ‘Relationship Manager’

Casa Kafka Pictures zoekt een ‘Relationship Manager’

 Casa Kafka Pictures, filiaal van de RTBF en haar reclameregie RMB, behoort tot de top in de Belgische Tax Shelter bemiddelingsmarkt. Zij ondersteunt de verdere groei van zowel de Belgische audiovisuele producties als podiumkunsten en biedt een veilig investeringsproduct aan Belgische bedrijven. Casa Kafka Pictures vormt dus een belangrijke link tussen producenten en investeerders en is een echte sleutelpersoon in de verschillende stappen van een Tax Shelter investering. Mits een continue begeleiding van de investeringen, garandeert zij gericht en gespecialiseerd advies. Sinds 2009 werkt Casa Kafka Pictures in nauwe samenwerking met Belfius Bank. Gesterkt door belangrijke waarden als ethiek, integriteit en betrouwbaarheid, verzekert Casa Kafka Pictures een – zichtbare, waardevolle en duurzame – bijkomende dimensie voor de investeerders: die van de Belgische artistieke film, TV series en podiumkunsten .

In het kader van verdere groei, rekruteert ze momenteel een Relationship Manager.

Functie

In deze rol bent u het belangrijke aanspreekpunt voor diverse klanten en bestendigt u lange termijn relaties met hen. U fungeert als het ware als een echte ambassadeur van Casa Kafka Pictures.

In uw benadering van klanten biedt u een volledige en gediversifieerd package aan. Uw klanten bevinden zich zowel in het Belfius netwerk als in de productiehuizen of u benadert directe klanten. Allereerst dompelt u zich volledig onder in deze klantenportefeuille zodat u een goed zicht heeft op hun behoeften specifiek afgestemd op hun situatie.

U stelt met kennis van zaken Tax Shelter projecten voor, werkt deze van A-Z uit en volgt deze gezwind op. In dit kader is het key dat u naast een commerciële insteek als het ware ook over een Product Marketing approach bezit. Want u gaat verder dan het puur aanbieden van een kant en klaar product; u creëert een volledige productmix wat er toe leidt dat u op een creatieve manier oplossingen aan uw ruim klantportfolio kan voorstellen. Uiteraard personaliseert u dit klant per klant. U zorgt er tevens voor dat dit op verschillende communicatiedragers gecommuniceerd wordt zowel online als offline.

In het oog op verdere uitbreiding onderhoudt u regelmatige contacten met hen en gaat u regelmatig naar diverse netwerkingevents.

U rapporteert aan de Business Director.

Profiel

– U heeft reeds een eerste commerciële ervaring achter de rug, idealiter in een financieel economische omgeving of in de wereld van productiehuizen, podiumkunsten of in de creatieve industrie.

–  U heeft een holistisch zicht op zaken, u absorbeert moeiteloos nieuwe zaken, u heeft een zeer goed aanpassingsvermogen en u bent veeleisend.
–  U laat zich niet snel van de wijs brengen en u heeft een voorliefde voor cijfers.
–  Charismatisch en netwerker.
–  Cultuur in de brede zin draagt uw interesse weg.
–  Teamspeler van nature en u kan goed aarden in een klein enthousiast gedreven team.
–  U heeft een Master opleiding of gelijkwaardig door ervaring.
– U spreekt vloeiend Nederlands en u heeft een goede kennis van het Frans. Aanbod

Kiest u voor Casa Kafka Pictures, dan komt u terecht in de gevarieerde wereld van de creatieve industrie. U krijgt er de kans uw onderhandelingstalenten te ontwikkelen en contacten op te bouwen. U wordt deel van een hecht klein team met een duidelijke missie. U kan rekenen op een uitstekend salarispakket, inclusief representatieve bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur uw overtuigende sollicitatie naar Archetype – Iris Schats via www.archetype-eu.com. Wenst u meer informatie, contacteer Iris Schats op 02/567.04.44.

Bekijk ook

Film Fest Gent zoekt nog werkkrachten voor zijn filmcrew

Elk jaar in oktober stelt Film Fest Gent ruim 100 langspeelfilms en 30 kortfilms voor …