Christina Vandekerckhove zoekt hoofdrolspeler voor haar nieuwe film!

Christina Vandekerckhove zoekt een acteur voor haar nieuwe film Milano.

In 2017 zette Christina Vandekerckhove zichzelf op de kaart met Rabot, een documentaire over de ondertussen afgebroken Gentse woontorens en haar bewoners.

In oktober stelde ze haar eerste fictie project Mia voor op Film Fest Gent, in januari kon je haar tweede kortfilm Stella bekijken op Vrt.

Ondertussen werkt ze aan haar eerste langspeelfilm Milano, daarvoor zoekt ze nu een hoofdrolspeler. Er wordt gezocht naar een jongen tussen 7 en 12 jaar die Vlaamse gebarentaal (VGT) kan. Bekijk de casting oproep hier.

Mia, met Sofie Decleir in de hoofdrol, ging in première op Film Fest Gent. In december werd de film op het Kortfilmfestival in Leuven verkozen als winnaar van de Humo Award. 

Haar tweede kortfilm maakte ze in 2020, in het kader van de Lockdown-reeks. Stella, met Peter Van den Begin en Dominique Van Malder in de hoofdrollen, kan je hier in de tweede aflevering bekijken.

Rabot kan je hier bekijken, Mia kan je vinden op Best of Kortfilmfestival Leuven 2020 – deel 1. Die compilatie vind je op Dalton.be, ZED vanuit je zetel, Cinema bij je thuis, Proximus Pickx en Sooner.

Inschrijven voor de casting doe je vóór 31 maart.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …