Beluister de Cinevox-Podcast!

In deze podcast gaat het niet enkel over de film, maar de mensen erachter. Wat is hun Backstory, wat zijn hun plus- en minpunten en hoe uiten die zich in hun job?

Andrew Van Ostade is acteur, filmmaker en muzikant. Hij maakte samen met zijn broer Michael de griezelfilm De Gebroeders Schimm. Met dit kind, waar ze 7 jaar aan werkten, kon hij zichzelf eindelijk bewijzen. In deze podcast vertelt hij over hoe te leren uit je fouten, hoe je ‘gebrek’ je kracht kan zijn, over body positivity, representatie en inclusiviteit, typecastingflaws, people pleasing, hoogsensitiviteit en AD(H)D.

Andrew speelde hiervoor al verschillende rollen, vooral in het theater kon hij zich uitleven. In 2015 werd hij lid van Troubleyn, het theatercollectief van Jan Fabre, waar hij de rol op van een uitzinnige Dionysos op zich nam. In 2016 speelde Van Ostade een van de hoofdrollen als Dirk Kerckhove in De 16 van Willem Wallyn. Als muzikant was hij een van de oprichtende leden en drummer van School is Cool, een groep ook waar zijn broer Michael bassist was.

Backstory is te beluisteren via Soundcloud en Spotify.

Bekijk ook

Op de set van FOMO!

In april mochten we een bezoekje brengen op de set van FOMO, de film loopt …