Clin d’oeil zoekt medewerker!

Het Belgische productiebedrijf Clin d’oeil films is op zoek naar versterking.

Clin d’oeil films, het productiehuis geleid door Antoine Vermeesch en Hanne Phlypo, beheert al 15 jaar zelf de postproductie van zijn projecten. Vandaag zoekt het team versterking vanwege ambitieuze projecten die ze zullen ondernemen.

Als je het leuk vindt om in de postproductie te werken en interesse hebt in documentairefilms, dan is dit de geknipte job voor jou:

  • Montageskills
  • Computerkennis (Mac)
  • Managen van rushes (transcoderen, archiveren, bestellen)
  • DI-operator: voorbereiding van confo’s van offline naar online, basis VFX-behandeling, Mastering, EDL, AAF, XML, TC, MP4 en andere afkortingen van 3 letters hebben geen geheimen voor jou.
  • Grafische vaardigheden, of het nu gaat om tekstlay-out of filmtitels.
  • Supervisie / coördinatie na de productie: algehele beheer van een project en in direct contact staan met monteurs, DOP’s, geluidstechnici, regisseurs …
  • Multi-tasking en de wens om meer te weten te komen over postproductie in het algemeen is essentieel. Netjes en georganiseerd zijn gaat hand in hand met deze job. Je kunt ERVAREN of JUNIOR zijn, de belangrijkste factor is GEMOTIVEERD, dynamisch, proactief te zijn en deel te nemen in een fijne werkomgeving. Je werkt nauw samen met Antoine Vermeesch, momenteel de enige postproductie manager.

De kantoren zijn gevestigd in Leuven, op 20 minuten wandelen van het treinstation. Het gaat over een fulltime functie om zo snel mogelijk in te starten.

Stuur je sollicitatie voor 21 mei naar antoine@clindoeilfilms.be

 

Bekijk ook

Vacatures bij Vertigo!

Het filmmagazine Vertigo is op zoek naar een freelance webredacteur en eindredacteur. Webredacteur Je bent …