De Buurtpolitie – De Perfecte Overval pakt uit met poster en trailer!

Dit is een ho-ho-ho-verval!
Wanneer ’s lands sympathiekste politiekorps in kerstkostuums beslist een bank te overvallen, voel je al snel dat er iets niet pluis is. In deze vierde bioscoopfilm kruipen onze blauwe vrienden als teambuilding-activiteit even in de rol van gangsters om hun denkpatroon beter te begrijpen, maar zonder het te weten worden ze in de val gelokt…

Maak je klaar voor een teambuilding zoals er nog nooit een is geweest met De Buurtpolitie – De Perfecte Overval en bekijk hieronder alvast de trailer!

SynopsisDe commissaris bereidt een spectaculaire teambuilding voor om het jaareinde te vieren: het korps moet zelf een in scène gezette bankoverval plegen. Zo leren ze denken als criminelen, moeten ze samenwerken, én zullen ze veel plezier hebben. Maar niks gaat zoals gepland. Om de tuin geleid door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een échte overval. Van zodra Vince, Emma, Hugo en co de waarheid ontdekken, gaan ze zo snel mogelijk aan het werk om de fouten weer recht te zetten. Het wordt een strijd tegen de tijd…
‘De Buurtpolitie – De Perfecte Overval ‘ wordt geproduceerd door Banijay Belgium, in samenwerking met DPG Media en Streamz.

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt De Buurtpolitie – De Perfecte Overval vanaf 14 december 2022 in de Vlaamse en Brusselse bioscopen.

Bekijk ook

Dit was het Debat van de Ensors 2023!

Op zondag 29 januari, de derde dag van het Filmfestival te Oostende, vond het Debat …