Home / Nieuws / Binnenkort / Ontdek de trailer en de affiche van derde Buurtpolitie-film!

Ontdek de trailer en de affiche van derde Buurtpolitie-film!

De derde film van ’s lands bekendste politiekorps, de Buurtpolitie, staat deze keer volledig in het thema van het circus, met als titel De Buurtpolitie – Het Circus. De bekende collega’s: Ianthe Tavernier (Floor), Andy Peelman (Koen), Manoe Frateur (Eric), Ilse La Monaca (Brigitte), Tim Ost (Tom), Henny Seroeyen (Robin), Dorien Reynaert (Femke), Charlotte De Groof (Lotte), Johan Kalifa Bals (Obi), Willy Herremans (de commissaris), Eric Peeters (Patrick)…staan opnieuw paraat om een mysterie op te lossen. Ontdek hierboven trailer!

Synopsis: 
De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? Zal Floor bevrijd kunnen worden nadat ze tijdens een undercoveractie ontvoerd wordt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

De Buurtpolitie – Het Circus wordt op 23 oktober 2019 in de bioscoopzalen verwacht en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Bekijk ook

56 films krijgen steun bij de eerste sessie 2020 van de Filmselectiecommissie van Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel

Bénédicte Linard, vicevoorzitster van de regering van de Franse Gemeenschap en minister van Cultuur en …