Home / Nieuws / In de zalen / ‘De Buurtpolitie – Het Circus’ overschrijdt de kaap van 80.000 bezoekers!

‘De Buurtpolitie – Het Circus’ overschrijdt de kaap van 80.000 bezoekers!

Na amper 10 speeldagen is duidelijk dat De Buurtpolitie kan rekenen op een heel trouwe fanbase. Na slechts anderhalve week kwamen al ruim 80.000 bezoekers de film bekijken!

Het scenario is opnieuw gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze keer onderzoeken Commissaris Berckmans & zijn team een plofkraak op een geldautomaat. Om de boeven te strikken, begeven ze zich  in het circusmilieu als undercoveroperatie.

De bekende collega’s: Ianthe Tavernier (Floor), Andy Peelman (Koen), Manoe Frateur (Eric), Ilse La Monaca (Brigitte), Tim Ost (Tom), Henny Seroeyen (Robin), Dorien Reynaert (Femke), Charlotte De Groof (Lotte), Johan Kalifa Bals (Obi), Willy Herremans (de commissaris), Eric Peeters (Patrick)…staan wederom paraat om een mysterie op te lossen!

Synopsis:
De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

Bekijk ook

D’Ardennen, met Kevin Janssens en Veerle Baetens, op je tv!

Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z’n broer …