De gebroeders Dardenne willen een baby van u

Emilie Dequenne, Déborah François, Thomas Doret, Jérémie Renier… Het zijn allemaal mensen die op jonge leeftijd hun carrières door de gebroeders Dardenne gelanceerd zagen en inmiddels zijn uitgegroeid tot vaste waarden. Maar nu zoeken ze nog jonger talent en de taal speelt niet meteen een rol.  Een kans misschien om uw kind een filmcarrière te bezorgen nog voor het goed en wel beseft dat het leeft.  

Het filmproductiehuis van de bekende broers, “Les Films du Fleuve”, zoekt baby’s, liefst wel van mediterane origine.  Het zijn wel heel verse exemplaren die gezocht worden : geboren eind juni of begin juli.  De baby’s mogen meespelen in ‘Deux Jours, Une Nuit’, hun nieuwe film die in de buurt van Luik wordt gedraaid.  Moet u het haar van uw kersverse baby wat bijkleuren, moet u het een pruikje opzetten, het lijkt ons de moeite waard. Want het is weinigen gegeven te kunnen zeggen dat ze op de set van een film van de gebroeders Dardenne hebben gestaan.

Marion Cotillard, de Franse tegenspeelster van Matthias Schoenaerts in ‘De Rouille et d’Os’ doet ook mee.  Met een beetje geluk belandt u kind dus wel in de armen van de Franse oscarwinnares.  En u kunt er  ook iets mee verdienen. Want de film wordt gedraaid met een budget van 7 miljoen euro, zo vernamen we pas.  Gigantisch veel geld naar Belgische normen.

De baby’s in kwestie zijn nodig voor opnamen die plaatsvinden eind juli in Luik.  De aanwezigheid van de ouders is meer dan gewenst.
Voor alle verdere inlichtingen kunt u terecht bij Corentin Lahaye op het nummer 0474 83 00 52 of per mail op lesfilmsdufleuve.figu@gmail.com.

Bekijk ook

Vacatures bij Animal Tank!

Animal Tank is op zoek naar lay-out artists, animatoren, background artists,… voor verschillende nieuwe films. …