De We love cinema days zijn terug!

Het filmfeest is terug: De WE LOVE CINEMA DAYS with BNP PARIBAS FORTIS.

Dit jaar gaan de WE LOVE CINEMA DAYS mede op initiatief van een groot deel van de bioscoopuitbaters, opnieuw vier dagen lang door, nl. van woensdag 21 tot en met 24 september 2022. Ter gelegenheid van dit geweldige filmevent kan iedereen alle films ontdekken aan het unieke tarief van 6 €!

Voor de exploitanten vormen de WE LOVE CINEMA DAYS het ideale moment om de filmherfst te starten. Tijdens deze vier dagen kan elke filmliefhebber naar hartenlust de films ontdekken die hij tijdens de zomer gemist heeft, de aangekondigde films voor het eerst bekijken of beginnen te watertanden bij de trailers van de nieuwste blockbusters die eind 2022 geprogrammeerd staan.

De WE LOVE CINEMA DAYS is een initiatief van de Belgische exploitanten met de logistieke steun van Brightfish en de financiële steun van BNP PARIBAS FORTIS. Meer dan ooit willen filmliefhebbers immers gaan voor de ultieme filmervaring in de bioscoop. Dit jaar staan er bovendien tal van randanimaties gepland die dit vierdaagse filmmoment nog feestelijker maken. (animaties en wedstrijden).

De Belgische filmsector dankt BNP PARIBAS FORTIS om haar trouwe sponsor te zijn sinds 2006. Met dit initiatief wil ze de Belgische cinema blijven ondersteunen en aan alle filmliefhebbers dé ultieme cinemabeleving aanbieden!

Deelnemende bioscopen: de volledige lijst met deelnemende bioscoopzalen wordt op 3 augustus bekend gemaakt.
Meer info vind je op: https://welovecinemadays.be

Bekijk ook

Niet te missen op DOCVILLE!

DOCVILLE gaat van start op 22 maart met een spetterende 19e editie. Tot en met …