Douglas Boswell & Nathan Naenen over Zeppos – Het Mercatorspoor!

Deze week ging de ticketverkoop van Filmfestival Oostende van start. Dat sluit dit jaar af met de avonturenfilm Zeppos – Het Mercatorspoor.

Zeppos – Het Mercatorspoor van Douglas Boswell werd geïnspireerd door Kapitein Zeppos, de iconische VRT tv-reeks uit de jaren 60. Deze reeks werd over verschillende generaties heen heruitgezonden en was een van de eerste buitenlandse successen van Vlaamse fictie. Op 11 maart vindt op Filmfestival Oostende een sneak peek vertoning plaats, in aanwezigheid van Koen De Bouw. De andere rollen worden ingevuld door o.a. Nathan Naenen, Carry Goossens, Britt ScholteNora Gharib, Carlos Schram.

Benjamin Kurrel (Nathan Naenen) is gepassioneerd door technologie en op de hoogte van alle nieuwste snufjes. Wanneer hij voor zijn achttiende verjaardag een koffer vol antieke voorwerpen erft van zijn vermiste vader, is hij niet bepaald onder de indruk. Het pronkstuk van de collectie, een oud, zeldzaam boek, schenkt hij dan maar aan Slien (Britt Scholte), het meisje waar hij een oogje op heeft. Wanneer een oude man met naam Zeppos (Carry Goossens) interesse toont in het boek, komen Benjamin en Slien plotseling in een wervelend avontuur terecht. Het boek zou immers ooit hebben toebehoord aan de legendarische cartograaf Mercator. Samen volgen ze het geheime spoor dat Mercator eeuwen geleden achterliet, maar een genadeloze tegenstander probeert hen te stoppen bij de ontrafeling van het mysterie.

De film zal vanaf 30 maart 2022 te zien zijn in de zalen. Bestel hier je tickets voor 11 maart.

Bekijk ook

VTM GO-reeks Vloglab krijgt een film!

De populariteit van de VTM GO-reeks Vloglab kent geen grenzen. De serie ging in première …