Dries Vos vs Tim Van Aelst over Billie vs Benjamin!

Wat als… een links meisje en een rechtse jongen verliefd worden op elkaar? Ontdek het vanaf vandaag op Streamz.

In het comedy drama van de makers van Wat als?, Studio Tarara en Safety First volgen we het linkse meisje Billie en de rechtse jongen Benjamin die halsoverkop verliefd worden op elkaar. Billie vs Benjamin werd geregisseerd door Dries Vos en Tim Van Aelst, die laatste schreef de reeks samen met David Vennix voor Shelter en VTM.

Billie en Benjamin worden gespeeld door Charlotte Timmers en Ward Kerremans. Andere rollen worden ingevuld door o.a. Joke Emmers, Jeroen Perceval en Triggerfinger-frontman Ruben Block.

De serie vindt een mooie balans tussen comedy, drama en maatschappelijk relevante thema’s. Ze werd in september al verkozen tot Beste Serie op het International TV Series Festival in Berlijn.

Durf te daten buiten je comfort zone

Voor de lancering van Billie vs Benjamin organiseert Streamz samen met Dare To Date een matchmaking event op 14 februari 2022, gericht op singles die hun ‘mismatch’ willen vinden. Benieuwd welke atypische match voor jou is weggelegd? Neem deel aan het Billie vs Benjamin-dating experiment op 14 februari 2022 in de Chocolate Nation in Antwerpen. Je kan je inschrijven via deze link: join.streamz.be/mismatch

Je kan de reeks vanaf 17 januari volledig bekijken op Streamz, later zal ze ook te zien zijn op VTM.

Bekijk ook

VTM GO-reeks Vloglab krijgt een film!

De populariteit van de VTM GO-reeks Vloglab kent geen grenzen. De serie ging in première …