Een kortfilm die levens kan redden!

Help mee om Scherven te realiseren, jouw donatie kan misschien levens redden. 

In Vlaanderen vallen er dagelijks 3 dodelijke slachtoffers door zelfmoord. Daarnaast worden er dagelijks 27 pogingen ondernomen. Deze cijfers zijn jammer genoeg in stijgende lijn. Hiermee heeft Vlaanderen één van de hoogste zelfmoordcijfers in Europa.

Gesteund door BNI Foundation Belgium willen productiehuizen Catharsis en Proces uit Beerse en Geel hier verandering in brengen. Dit d.m.v. Scherven, een kortfilm van regisseur en scenarist Kenneth Kerckhofs.

De film is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het verhaal gaat over Anna (Ann Van den Broeck), een alleenstaande moeder van 2 kinderen, die na haar scheiding in een zware depressie zit. Wanneer ook haar omgeving haar in de steek laat, wordt het voor haar allemaal te veel, tot ze Manon (Lio De Block) tegenkomt.

Deze kortfilm zal als extra houvast dienen voor mensen in een zware depressie en met zelfmoordgedachten én voor hun omgeving. Zij kunnen de kortfilm aanreiken om het leven van hun dierbaren terug op de rails te zetten.

Om deze kortfilm te kunnen realiseren en hiermee anderen te helpen hun leven terug op het goede spoor te krijgen, werd er een crowdfundingcampagne opgestart. Steunen kan hier.

Meer informatie omtrent het project, kan u vinden op bovenstaande link of via www.catharsis.tv. Meer informatie omtrent de regisseur kan u vinden op www.kennethkerckhofs.be.

Bekijk ook

A Parked life vanaf 14 december in de zalen!

Eerder dit jaar was A Parked life van Peter Triest geselecteerd voor DOCVILLE, binnenkort kan …