Home / Nieuws / FC De Kampioenen op casttour!

FC De Kampioenen op casttour!

Dinsdag 10 december gaat FC De Kampioenen 4: Viva Boma! officieel in première! Daarna is het wachten tot 18 december vooraleer de film daadwerkelijk wordt gereleased. Maar een week lang gaat de voltallige cast en regisseur Jan Verheyen op tour met verschillende avant-premières over het hele land!

Synopsis:
Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.
Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.
Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.
F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma werd in maart en april gedraaid op exotische locaties in Aalst, Meldert, Anderlecht, Eeklo, Sint-Niklaas, Opglabbeek, Overmere, Ursel en Kruishoutem.
Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs  – waaronder Bab Buelens als Niki, Warre Borgmans – en speelse cameo’s.

CASTTOUR
10/12/19: Kinepolis Antwerpen (officiële première)
11/12/18: Kinepolis Hasselt – Euroscoop Genk
12/12/19: Kinepolis Brugge
13/12/19: Kinepolis Kortrijk – Cityscoop Roeselare
14/12/19: Focus Geraardsbergen – Ciné Aalst
15/12/19: Kinepolis Antwerpen – UGC Turnhout – UGC Mechelen
16/12/19: Kinepolis Leuven
17/12/19: Kinepolis Gent – Siniscoop St Niklaas

Bekijk ook

Adil en Bilall gestart met opnames nieuwe serie!

De opnames van de nieuwe Vlaamse VIER-fictiereeks Grond zijn opgestart in Brussel. De regisseurs zijn …