Home / Cinejobs / Film Fest Gent zoekt ‘locatieverantwoordelijk(en)’!

Film Fest Gent zoekt ‘locatieverantwoordelijk(en)’!

Film Fest Gent is een Belgische filmfestival met internationale uitstraling. Elk jaar in oktober stelt het festival ruim 150 langspeelfilms en kortfilms voor uit de hele wereld en bereikt daarmee een publiek van meer dan 100.000 toeschouwers. Het festival organiseert ook verschillende filmmuziekconcerten en reikt ook de prestigieuze World Soundtrack Awards uit. Film Fest Gent heeft ook een jaarwerking met filmvertoningen, talkies en concerten.

Om ervoor te zorgen dat alles op de verschillende locaties vlot verloopt, zoeken we (verschillende)

LOCATIEVERANTWOORDELIJKE(N)

Sphinx, Studio Skoop, KASKcinema, Kinepolis: op elke festivallocatie hebben we een duo nodig om het festival ter plekke in goede banen te leiden.

Taakomschrijving

  • Je bent het Film Fest Gent-gezicht en het aanspreekpunt ter plaatse voor zowel de medewerkers als de bioscoopuitbaters en het publiek
  • Je volgt de planning op en coördineert de vrijwilligers ter plaatse
  • Je zorgt ervoor dat alle evenementen vlot verlopen: filmvertoningen, industry events, rode lopers, …
  • Je bent deeltijds locatieverantwoordelijke en je maakt deeltijds deel uit van de vliegende ploeg die de andere diensten ondersteunt bij verschillende uitvoerende taken: van flyers die nog moeten geplooid worden, het klaarzetten van materiaal in de zalen tot het begeleiden van journalisten bij interviews.

Periode

Deze onbezoldigde stage kan zowel vrijwillig als in het kader van een opleiding gevolgd worden. De stage gaat van start op 16 september en loopt t.e.m. het einde van het festival. Hou rekening met avond- en weekendwerk.

Hoe solliciteren?

Stuur een beknopte motivatie en je CV naar jobs@filmfestival.be.

Meer info?

Heb je nog vragen? Bezoek onze website (www.filmfestival.be) of neem contact op via jobs@filmfestival.be of 09 242 80 60.

Bekijk ook

Casting Call: Vrouwen (19-29j) die zich goed in hun vel voelen voor hoofdrollen in nieuwe fictiereeks!

Voor de hoofdrollen in een nieuwe fictiereeks van Eva Cools (Cleo), is castingbureau Le Quartier …