Filmworkshops van BREEDBEELD!

BREEDBEELD Film School biedt de komende maanden nog enkele plaatsen aan in hun workshops: Analoge film, sound mapping en scenario.

Voor de vijfdaagse workshop van BREEDBEELD rond analoge film (9-15 augustus) zijn er momenteel enkele plaatsen vrijgekomen. Alle info over deze unieke kans om met 16 mm aan de slag te gaan vind je hier. Inschrijven doe je door te mailen naar yirka@breedbeeld.org. Daarnaast heeft de BREEDBEELD Film School nog twee andere interessante workshops in de pijplijn zitten, rond geluid en rond scenario.

Sound designer en field recorder Kwinten Van Laethem begeleidt deze vijfdaagse workshop rond geluid in de wijk Luchtbal in Antwerpen, de buurt waar hij zelf sinds enkele jaren woont. De deelnemers van de workshop zullen de rijkdom en veelzijdigheid van deze omgeving ontdekken via auditieve observaties en ontmoetingen. We brengen de verschillende omgevingen en leefwerelden waaruit de buurt is opgebouwd in kaart en gaan de interactie aan met zijn uiteenlopende bewoners.
 Van idee tot scenario  (najaar 2021)

Deze workshop richt zich op (aspirant) schrijvers en regisseurs en focust zich op het leren structureren en vertellen van een verhaal. Nog voor je aan het schrijven gaat, is het van cruciaal belang om je centrale concept sterk uit werken. Daarom vertrekken we tijdens dit traject eerst vanuit het idee en werken we van daaruit richting een scenario.

 

 

Bekijk ook

Wine Dierickx over Kom hier dat ik u kus!

Kom hier dat ik u kus is nu eindelijk te zien in de zalen, met Wine …