Flo & Kato zoeken cast!

Regisseurs Flo Van Deuren & Kato De Boeck zoeken hoofdrolspelers voor hun webserie ROOMIES.

Sinds ze in 2018 afstudeerden aan het RITCS deden de kortfilms van Flo Van Deuren (Bamboe) en Kato De Boeck (Provence) het erg goed op filmfestivals. Tegenwoordig bundelen de twee hun krachten onder de naam Floko Films. Het resultaat van hun eerste samenwerking zien we in 2021 in Lockdown op Eén, waar ze met een resem andere topregisseurs één kortfilm voor mochten maken.

Ze zijn nu klaar voor een langere samenwerking met ROOMIES. Dat zou een eigenzinnige coming-out-of-age webreeks worden over twee lesbische huisgenoten die ieder op hun eigen manier, maar op dezelfde 70m²,  uitzoeken hoe volwassen worden anno 2020 in godsnaam werkt.

Makers Flo Van Deuren en Kato De Boeck vertrokken voor het verhaal vanuit hun eigen leefwereld en hun frustratie over het gebrek aan lesbische representatie in de (Vlaamse) media.

Voor deze webserie werken Flo en Kato samen met het productiehuis De Wereldvrede en zijn ze sinds kort dus op zoek naar de twee vrouwelijke hoofdrollen.

De Dag van het diverse(?) filmberoep op Film Fest Gent was de perfecte gelegenheid om die oproep extra kracht bij te zetten:

Inschrijven kan hier, voor 15 november.

 

Bekijk ook

Wine Dierickx over Kom hier dat ik u kus!

Kom hier dat ik u kus is nu eindelijk te zien in de zalen, met Wine …