Geplaatste jongeren beleven via vzw Glek nieuwe Buurtpolitie-film in bijzijn van de cast!

Dankzij Kinepolis, KFD en Zodiak Belgium konden afgelopen zondag 179 kinderen en jongeren, die geplaatst zijn in integrale jeugdzorg, via vzw Glek naar de nieuwe film van De Buurtpolitie – Het Circus in Kinepolis Brugge.

Het initiatief kwam van de acteur Tim Ost (Tom), die peter is van vzw Glek (Geef leven een kans) die geplaatste kinderen en jongeren van tijd tot tijd een zorgeloos moment aanbiedt.

In dit geval werden de kinderen en jongeren uitgenodigd om De Buurtpolitie – Het Circus te bekijken in het bijzijn van enkele leden van de cast. Zo waren Tim Ost (inspecteur Tom), Willy Herremans (de commissaris), Luc Van De Velde (spoedarts) en Luc De Rick (Stafke) aanwezig om achteraf een kleine Meet & Greet te houden met hen. Een onvergetelijke namiddag waarbij de rugzakken met zorgen en problemen buiten de cinemadeuren bleven en de kinderen zich even als hun klasgenoten voelden: uniek.

Ondertussen bereikte De Buurtpolitie – Het Circus dit weekend de kaap van de 100.000 bezoekers! Zo treedt ook de derde film in de voetsporen van zijn voorgangers.

De Buurtpolitie – Het Circus loopt sinds 23 oktober 2019 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Bekijk ook

Sfeerverslag van FFO Nights 2!

Op 24 juli vond in Oostende de tweede FFO Night plaats, de aanwezigen genoten met …