Groene kerst op de set van De Familie Claus 2!

© Bart Baevegems

Afgelopen zomer vonden in een green key studio de opnames plaats van De Familie Claus 2. Je kan de Vlaamse-Nederlandse kerstfilm bekijken op Netflix.

Net zoals in De Familie Claus worden de hoofdrollen weer ingevuld door Jan Decleir, Mo Bakker, Sien Eggers, Janne Desmet, Stefaan Degand, Josje Huisman en Eva Van der Gucht. Daarnaast maker er ook enkele nieuwe gezichten, waaronder Lauren Müller en Kürt Rogiers, deel uit van het vervolg op de hartverwarmende familiefilm.

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op wieltjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag…

De Familie Claus 2 is geregisseerd door Ruben Vandenborre. Het is een productie van Dingie met steun van Screen Flanders, het Vlaams Audiovisueel Fonds en de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

Bekijk De Familie Claus en De Familie Claus 2 op Netflix.

Bekijk ook

Op de set van FOMO!

In april mochten we een bezoekje brengen op de set van FOMO, de film loopt …