Home / Nieuws / Hans Herbots trekt naar Thailand om er een serie voor Netflix en BBC te regisseren!

Hans Herbots trekt naar Thailand om er een serie voor Netflix en BBC te regisseren!

Hans Herbots

Regisseur Hans Herbots gaat in zee met Netflix en BBC om de laatste vier afleveringen van The Serpent te regisseren, een achtdelige fictiereeks over seriemoordenaar Charles Sobhrai.

The Serpent vertelt het waargebeurde verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhrai. In de jaren zeventig bracht hij meer dan twintig jonge Westerse backpacker om het leven in Indië, Thailand en Nepal. Een jonge diplomaat van de Nederlandse ambassade kan hem na een lange speurtocht langs de Hippie Trail eindelijk identificeren.

De eerste vier afleveringen worden geregisseerd door Tom Shankland, die eerder al meewerkte aan House of Cards, The Missing en The Leftovers. De opnames zullen plaatsvinden in Thailand, Nepal en Parijs en Tahar Rahim, de jonge Franse acteur die bekend werd door zijn rol in Un Propète, zal het personage Charles Sobhrai gestalte geven.

Hans Herbots regisseerde eerder al de Vlaams-Nederlandse serie Als de dijken breken en de Britse reeksen Riviera en Rellik. Met The Serpent werkt hij verder aan zijn internationale carrière. Waar en wanneer de serie bij on te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk ook

Kevin Janssens in ‘film’ van Jonas Govaerts!

De ‘trailer’ van Van Ranst werd vandaag losgelaten door Humo, geregisseerd door Jonas Govaerts en …